Ardell LashTite ragasztó műszempillához

2×
Ardell LashTite ragasztó műszempillához
Ardell LashTite ragasztó műszempillához
árnyalat Black 3.5 g
1 850Ft

1 850,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ARD1993 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Ardell LashTite

Az Ardell LashTite műszempilla ragasztó segítségével igazán könnyedén felragaszthat bármilyen Ardell műszempillát. Fekete színének köszönhetően nem látható a szempilla vonalán, így igazán természetes hatást érhet el vele. Gyorsan száradó formula, amely hosszantartó hatást biztosít.

Tulajdonságok:

  • segíti pontosan, és egyszerűen rögzíteni a műszempillákat
  • hosszú időre biztonságosan rögzíti a műszempillákat
  • bármilyen ardell műszempillához használható
  • fekete színe természetes hatást eredményez
  • egyszerű használat

Használata:
Vigyen fel egy csepp ragasztót a tincs végére, majd helyezze közvetlenül a saját szempillák vonalára. Enyhén nyomja rá, és tartsa, amíg megszárad, kb. 15 másodpercig.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell LashTite2