Ardell LashGrip műszempilla ragasztó

3×
Ardell LashGrip műszempilla ragasztó
Ardell LashGrip műszempilla ragasztó
tiszta 7 g
1 450Ft

20 714,29Ft / 100 g, áfával
Kód: ARD1972 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 10.
Személyes átvétel
szombat 2021. 05. 08.

Leírás Ardell LashGrip

Szeretne mindig biztos lenni abban, hogy műszempillája tökéletesen tart? Az Ardell LashGrip műszempilla-ragasztó soha nem okoz csalódást. Megszáradva teljesen észrevehetetlen, és biztosítja a pillák tartós rögzítését, bármi is várjon Önre a nap vagy az éjszaka folyamán.

Tulajdonságai:

  • rögzíti a műszempillákat a szemhéjhoz
  • száradás után láthatatlan lesz
  • megbízhatóan és hosszú időn át tart
  • könnyen felvihető

Alkalmazása:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót a műszempillák alapjára. Ragassza a felső szemhéjára közvetlenül a saját pillasor tövéhez, rövid ideig tartsa ott, majd hagyja megszáradni.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell LashGrip3