Ardell Individuals Csomómentes elválasztott szempillák

Ardell Individuals Csomómentes elválasztott szempillák
Ardell Individuals Csomómentes elválasztott szempillák
Medium Black
1 610Ft

1 610,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ARD1992 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 15.

Leírás Ardell Individuals

Csábító és ellenállhatatlan tekintetre vágyik? Az Ardell Individuals csomómentes tincses műszempillák könnyen felragaszthatók, emellett lenyűgözően természetes hatású szempillákat biztosítanak. A szempillatincsekkel finoman kiemelheti szemeit, ami tökéletesen elég az ártatlan babatekintethez.

Tulajdonságai:

  • ellenállhatatlan és igéző tekintetet varázsol
  • maximálisan intenzív hatású
  • természetes fekete színű
  • többféle méretben kapható
  • használatuk nagyon egyszerű

Alkalmazása:

Vigyen fel egy csepp ragasztót a tincs végére, majd helyezze közvetlenül a saját szempillák vonalára. Enyhén nyomja rá, és tartsa, amíg megszárad, kb. 15 másodpercig. Alkalmazza a szempillatincseket a természetes hatás érdekében a szempillavonal külső felétől vagy az egész vonalon belülről kifelé haladva.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Individuals