Ardell FauxMink Wispies műszempillák nagy csomagolás

2×
Ardell FauxMink Wispies műszempillák nagy csomagolás
Ardell FauxMink Wispies műszempillák nagy csomagolás
Demi Wispies 4 db
6 050Ft

1 512,50Ft / 1 db, áfával
Kód: ARD02576 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Ardell FauxMink Wispies

Ellenálhatatlan pillákat varázsolhat magának az Ardell FauxMink Wispies műszempilláknak köszönhetően. Nagy csomagolás több pillát tartalmaz, így bármikor feldobhatja szem sminkjét. A pillák vékonyak, igazán természetes hatásúak mégis drámai tekintetet biztosítanak.

Tulajdonságok:

  • optikailag megnagyobbítja a szemet és mélyíti a tekintetet
  • mindennapi és eseti sminkhez is használható
  • hosszantartó hatás
  • kiemeli a tekintetét
  • egyszerű felvitel

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót az ön által választott műszempillák alapjára. Hagyja pár pillanatig száradni és ragasza a felső szemhéjára közvetlenül a szempillák tövéhez.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell FauxMink Wispies2