Ardell Duo műszempilla ragasztó Fekete

Ardell Duo műszempilla ragasztó Fekete
Ardell Duo műszempilla ragasztó Fekete
14 g
4 470Ft

31 928,57Ft / 100 g, áfával
Kód: ARD02702 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 10.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 08.

Leírás Ardell Duo

Olyan szempillákra vágyik, mint amilyen a játékbabáké? Az Ardell Duo műszempilla-ragasztóval néhány pillanat alatt hosszabb és sűrűbb pillákhoz juthat. Szempillái így bármikor fantasztikusan hosszúak és sűrűek lehetnek, amikor csak arra vágyik. A ragasztó használatával közvetlenül a pillasor tövéhez ragaszthatja a műszempillákat, és attól sem kell tartania, hogy a nap folyamán leesnek. A ragasztó száradás után is átlátszó marad, így senki nem fogja észrevenni, hogy szépsége fokozása érdekében ezt a fortélyt használta.

Tulajdonságai:

  • nem irritálja a szemet vagy a szemhéjat
  • a teljes nap folyamán a helyén tartja a műszempillát
  • nem károsítja a természetes pillákat
  • száradás után tökéletesen láthatatlan lesz

Alkalmazása:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót a műszempillák tövére és óvatosan ragassza őket a szemhéjra. Figyeljen arra, hogy a műszempilla közvetlenül a pillasor tövéhez kerüljön. Így érhet el természetes hatást és ezzel előzheti meg a műszempillák leválását is.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Duo