Ardell Duo műszempilla ragasztó ecsettel

5×
Ardell Duo műszempilla ragasztó ecsettel
Ardell Duo műszempilla ragasztó ecsettel
Akció
2 430Ft
48 600,00Ft / 100 g, áfával
átlátszó 5 g
Kód: ARD2033 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 15.

Leírás Ardell Duo

Ahhoz, hogy a műszempillák egész nap a helyükön maradjanak, fontos a megbízható ragasztó. Jó választás az ecsetet is tartalmazó Ardell Duo minőségi ragasztó. Tökéletesen hozzásimul az arcbőrhöz, és kiválóan felerősíti a szempillákat. Speciális dupla keféjének köszönhetően ugyanis pontosan oda viszi fel a ragasztót, ahol szükség van rá.

Az Ardell Duo ragasztót kozmetikai szalonokban is használják, és kontaktlencsét viselőknek is ajánlott.

Tulajdonságai:

  • megbízhatóan rögzíti a műszempillákat a szemhéjra
  • kontaktlencsét viselők is használhatják
  • lehetővé teszi a gyors és pontos felvitelt
  • nem irritálja az érzékeny szemeket
  • nem tartalmaz latexet
  • rendkívül tartós

Alkalmazása:
Vigyen fel elegendő mennyiségű ragasztót a műszempillák alapjára. Ragassza a felső szemhéjára közvetlenül a saját szempillák tövéhez, és hagyja megszáradni.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Duo5