Ardell Double Up csomós műszempilla

Ardell Double Up csomós műszempilla
Ardell Double Up csomós műszempilla
2 020Ft
2 020,00Ft / 1 db, áfával
méret Short Black
Kód: ARD02550 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 05. 17.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2021. 05. 15.

Leírás Ardell Double Up

Az Ardell Double Up csomós műszempilla használata igazán egyszerű. A csomagban több méretű szempilát talál, így igazán természetes hatású szempillákat készíthet magának. Kiemeli tekintetét bármilyen sminkben, és dússá, nagy volumenűvé varázsolja pilláit. Ideális választás, ha hosszabb ideig szeretné pilláit élvezni.

Tulajdonságok:

  • különböző hosszúságú pillák a természetes eredmény elérése érdekében
  • sűrűbbé teszi és pótolja a hiányzó szempillákat
  • dús, hosszú szempillákat eredményes
  • gyors és egyszerű alkalmazás
  • hosszantartó hatás
  • egyszerű felvitel

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót az ön által választott műszempillák alapjára, és ragassza a felső szemhéjára közvetlenül a szempillák tövéhez.

Notino tipp:
Használja az Ardell LashTite ragasztóval a 3-4 hétig tartó hatás elérése érdekében.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Double Up