ArdellDouble Up Csomómentes elválasztott szempillák

Ardell Double Up Csomómentes elválasztott szempillák
Ardell Double Up Csomómentes elválasztott szempillák
2 020Ft

2 020,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ARD02547 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Ardell Double Up

Könnyedén feltűnővé varázsolhatja tekintetét az Ardell Double Up csomómentes műszempilla segítségével. Könnyedén, és precízen felragaszthatóak a maximális volumen elérése érdekében. Természetes, dús hatást keltenek, amely akár 4 hétig is kitart. Dobja fel sminkjét az Ardell szempillákkal.

Tulajdonságok:

  • sűrűbbé teszi és pótolja a hiányzó szempillákat
  • maximális volument kölcsönöz szempilláinak
  • a mindennapi, és esti sminket is kiegészíti
  • gyors és egyszerű alkalmazás
  • csomómentes szempillák
  • hosszantartó hatású

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót az ön által választott műszempillák alapjára, és ragasza a felső szemhéjára közvetlenül a szempillák tövekhez.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Double Up