Ardell Brows utazási készlet I. hölgyeknek

Ardell Brows utazási készlet I. hölgyeknek
Ardell Brows utazási készlet I. hölgyeknek
utazási készlet I. hölgyeknek
4 590Ft

4 590,00Ft / 1 db, áfával
Kód: ARD1969 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Ardell Brows
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit ArdellBrows kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • paletta a szemöldök sminkeléséhez 4 g
  • szemöldök rögzítő viasz 2,3 g
  • ecset a szemöldökre

Tulajdonságok:

  • ideális az utazáshoz
  • komplett ápolás a tökéletes megjelenéshez

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Ajándék szett típusa
utazási készlet

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Brows