ArdellBrow Trim and Shape borotva szemöldökre

Ardell Brow Trim and Shape borotva szemöldökre
Ardell Brow Trim and Shape borotva szemöldökre
3 db
2 150Ft

716,67Ft / 1 db, áfával
Kód: ARD02562 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Ardell Brow Trim and Shape

Az Ardell Brow Trim and Shape borotva szemöldökre, arcra, és bikinivonalra is használható. Megkönnyíti a szemöldök precíz formálását, megelőzi az irritációt, és biztonságossá teszi a borotválást. Akár érzékeny bőrre is használható, és igazán praktikus része lesz a sminktáskájának.

Tulajdonságok:

  • a pengén található védőelemek biztonságos használatot tesznek lehetővé
  • eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat az arcról, és testről is
  • még a nagyon apró szőrszálakat is eltávolítja az arcról
  • precízen formálható vele a szemöldök
  • könnyen használható
  • nem irritálja a bőrt

Használata:
Szükség esetén először nedvesítse meg a bőrt borotvakrémmel vagy géllel. Feszítse ki a bőrt, és távolítsa el a szőrszálakat a kívánt területről.

Ardell a márkáról

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.  

Értékelés Ardell Brow Trim and Shape