Ardell3D Faux Mink szett a szempillákra

Ardell 3D Faux Mink szett a szempillákra
Ardell 3D Faux Mink szett a szempillákra
Új
szett a szempillákra
6 400Ft

Raktáron | 6 400,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ARD02839

műszempillák + mágneses szemhéjtus

1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Provokatív, és csábító. Az Ardell 3D Faux Mink műszempillák tökéletesen kiemelik tekintetét bármilyen sminkben. Maximális volumenű, és hosszúságú szempillák, amelyek vonzó tekintetet biztosítanak. Vékony szempilláinak, és könnyed kialakításának köszönhetően természetes hatású, és gyorsan applikálható.

Tulajdonságok:

  • maximális volument, és hosszúságot biztosít szempilláinak
  • kiemeli a szemet és fokozza a tekintet intenzitását
  • egyszerű használat, és hosszantartó hatás
  • csomómentes, természetes hatású
  • ideális választás esti sminkhez

Használata:
Ragasztó segítségével rögzítse a saját pillasoron, és hagyja megszáradni.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés

Az Ardell műszempillák gyártására szakosodott amerikai vállalat. Arnold és Sydell Miller házaspár alapította 1971-ben. Már az első termékük a - "Duralash Individual" - hamar népszerűvé vált, és ez választékbővítésre ösztönözte az alapítókat. Az Ardell ma a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb márkája ebben a piaci szegmensben. Az egyik szlogenjük: "Minden nőnek, minden alkalomra, minden életstílushoz."
Az Ardell kínálata különböző stílusú ragasztható, tincses, mono és még sok más fajta szempillát tartalmaz. Túlnyomó többségük sterilizált emberi hajból készül. Rendkívül hatásosak, felhelyezésük és eltávolításuk egyszerű. Külön említést érdemelnek a ragasztók, ecsetek, szemöldök kefék és egyéb praktikus kiegészítők is.
Az Ardell termékeket kiváló minőség és kedvező ár jellemzi. Különlegességüket támasztja alá az a tény is, hogy számtalan hollywoodi sminkes is előszeretettel használja őket. Az Ardell márka elnyeri mindenki tetszését, aki csodálatos és felejthetetlen megjelenésre vágyik, igényes, vagy a másik nemre szeretne hatást gyakorolni.