Arcmaszkok

Arcmaszkok
Fátyolmaszkok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Lehúzható maszkok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Speciális maszkok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Szájmaszkok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Dekoltázs maszkok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Orrmaszkok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Választott már
 • Elemis
Szűrő

Hogyan válasszunk arcpakolást?

Fedezze fel az arcpakolások előnyeit, és otthonában is kényeztesse úgy az arcbőrét, akár a kozmetikában!

Pattanások elleni arcpakolást keres, egy népszerű koreai arcpakolást, fiatalító kollagénes pakolást vagy inkább szem alatti karikákra való pakolást? Nálunk megtalálja pontosan azt, amire szüksége van. Ehhez elég a bal oldali oszlopban beállítania a bőrtípusra és a kívánt hatásra vonatkozó szűrőt!

A legjobb arcpakolás nem feltétlenül a legdrágább vagy a kizárólag természetes anyagokat tartalmazó termékek közül kerül ki. Mindig az Ön bőrtípusa és a pakolástól elvárt hatás a döntő.

Arcpakolások típusai a használat módja szerint:

 • A lehúzható arcpakolás a legjobb típusú pakolás mitesszerek és pattanások ellen, mert hatékonyan távolítja el a bőrről a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. A lehúzható arcpakolást egyszerűen csak vigye fel az arcra (az ajkakat és a szemkörnyéket kivéve), hagyja hatni, ezután húzza le az álltól a homlok felé.
 • A szövet- vagy fátyolmaszk olyan hidratált, táplált és ragyogó bőrt biztosít, mintha Ön kozmetikában járt volna. Helyezze a fátyolmaszkot az arcra, és az ajánlott időtartam elteltével távolítsa el a szövetet. A fel nem szívódott szérumot finoman masszírozza be az arcbőrbe vagy törölje le vattakoronggal.
 • A krémes arcpakolást úgy oszlassa el az arcon, ahogyan egy arckrémmel tenné. Egyes pakolások maradéktalanul felszívódnak, másokat a hatóidő leteltével le kell öblíteni.

Arcpakolások típusai hatás és összetétel szerint:

 • A hidratáló arcpakolás felfrissülést nyújt a száraz és fáradt arcbőr számára, és hosszú távon is fenntartja a vízháztartás egyensúlyát. A hialuronsavas arcpakolásnak például csodás hidratáló hatása van.
 • Az aktív szenes fekete arcpakolás segít a mitesszerekkel és pattanásokkal vívott harcban: meggátolja kialakulásukat és tisztítja az eltömődött pórusokat. Zsíros bőrre való pakolásnak is alkalmas.
 • Az arany arcpakolás aranyrészecskéket tartalmaz és fiatalító hatású. Tökéletes liftinghatású pakolás érett bőrre.
 • Az agyagos arcpakolás alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, megnyugtatja és méregteleníti az arcbőrt. Kedvelt tisztító hatású arcpakolás.
 • A pigmentfoltok elleni, C-vitaminos arcpakolás halványítja az arcbőrt és segít a színárnyalat egységesítésében.

Arcpakolások ajakra, szemre és dekoltázsra

 • Az ajakpakolások gondoskodnak a selymes és táplált ajkakról, meggátolják a repedezést és ápolják az ajkak környékét.
 • A szemmaszkok elbánnak a szem alatti karikákkal, feltöltik a finom ráncokat és megnyugtatják az irritált szemkörnyéket.
 • A nyakra és a dekoltázsra való pakolásoknak hasonló hatásuk van, mint a ránctalanító és hidratáló pakolásoknak. Fokozzák a dekoltázs rugalmasságát és hidratáltságát, ismételt használat esetén a ráncokat is feltöltik.

Az arcmaszk használata

Ahány arcpakolás, annyi használati utasítás: kövesse a gyártó ajánlásait. Általánosságban elmondható, hogy az arcpakolás használata hetente egyszer vagy kétszer ajánlott, mindig smink nélküli és tiszta arcbőrön.