Antonio Puig Quorum Eau de Toilette uraknak

4×
Antonio Puig Quorum Eau de Toilette uraknak
Antonio Puig Quorum Eau de Toilette uraknak
100 ml
4 760Ft

4 760,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: APU0939 | Raktáron

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 06. 17.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 06. 17.

Leírás Antonio Puig Quorum
Összetétel

Igazán időtlen, férfias illat, amely elkíséri a mindennapokon. Antonio Quorum eau de toilette férfiaknak aromás, fás illata főként a hidegebb időjárásban bontakozik ki. Azon férfiaknak, akik nem félnek önmaguk lenni, elegánsak és igazi úriemberek. Kiemeli természetes karizmáját és serkenti érzékiségét.

  • melengető illat, ideális a hideg időkben
  • modern úriembereknek
  • aromás-fás illat

Illat összetétele:
Az illat nyitó tónusaiban a bergamott keveredik az ürömmel, köménnyel és a frissítő, üde citrommal. Szívében társul hozzá a titokzatos szantálfa, csábító pacsuli, szegfű, lágy jázmin és a jellegzetes fenyő illat. Legtovább bőrén a dohány és a borostyán illata fog megmaradni.

Illat története:
Antonio Puig időtlen, igazán klasszikus, férfias illatairól híres. Ez nincs másként a Quorum eau de toilettnél sem. Aromás, fás tónusai remekül kiegészítik minden úriembert. Az illat 1881-ben jelent meg és  Carlos Benaim, Max Gavarry és Rosendo Mateu alkotta.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
üröm, bergamott, kömény, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fenyő, szantálfa, szegfű, pacsuli, ciklámen, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, dohány, bőr
Az illat fajtája
aromás, fás

Antonio Puig a márkáról

Antonio Puig spanyol író 1914-ben kezdett vonzódni a parfümgyártáshoz, és megalapította a saját nevét viselő céget. Jelenleg több kisebb márkát fed le, itt születnek az illatok például a Zara, a Mango és mások számára.

A cég történetében korszakalkotó esemény 1980-ban következett be, amikor Antonio Puig illatok létrehozásáról és értékesítéséről szóló szerződést írt alá a Carolina Herrera márkával, és a társaság sikere a divatiparra is átterjedt. Itt azután más divatmárkák is kezdtek érdeklődni az egyedülálló illatok létrehozásának tökéletes művészete iránt. Antonio Puig számos híresség részére alkot illatokat, amelyek azután az ő nevüket viselik, mint például Antonio Banderas egyike az első, vagy Shakira egyike a legutóbbi illatoknak.

Antonio Puig valódi mester abban, ahogy az egyes divatmárkák szellemét és stílusát átemeli a parfümök világába.

Értékelés Antonio Puig Quorum4