Antonio Puig Agua Brava Eau de Cologne uraknak

2×
Antonio Puig Agua Brava Eau de Cologne uraknak
Antonio Puig Agua Brava Eau de Cologne uraknak
200 ml
5 570Ft

2 785,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: APU0961 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc parfümjére. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás Antonio Puig Agua Brava
Összetétel

Antonio Puig Agua Brava Eau de Cologne főként elegáns uraknak készült. Ideális választás nappali viseletre és fás, chypre illata elvarázsolja nem csak viselőjét. Illata frissítő, üde, igazi klasszikus, amely sosem megy ki a divatból.

  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • fás-chypre illat
  • időtlen

Illat összetétele:
Az Agua Brava első tónusaiban a titokzatos zsályát, borókát, levendulát és a bergamott érezhetjük. Szívében társul hozzá a babérlevél, szegfű, kakukkfű és a kellemes fenyő illat. Legtovább bőrén az illat alapjában található akkordok maradnak meg. A pacsuli keveredik a férfias bőr illattal, amelyet a pézsma és a moha egészít ki.

Illat története:
Antonio Puig Agua Brava illata már 1968-ban jelent meg és nem más, mint Marcel Carles és Rosendo Mateu az alkotója. Fás, mégis friss, üde és férfias illat, amely jól áll minden férfinak aki nem fél önmaga lenni. Illata igazán időtlen és kellemes társ a mindennapokra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
levendula, bergamott, zsálya, boróka
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kakukkfű, szegfűszeg, babérlevél, szegfű, fenyő
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
moha, pacsuli, pézsma, vetiverfű, bőr, szantálfa
Az illat fajtája
chypre, fás

Antonio Puig a márkáról

Antonio Puig spanyol író 1914-ben kezdett vonzódni a parfümgyártáshoz, és megalapította a saját nevét viselő céget. Jelenleg több kisebb márkát fed le, itt születnek az illatok például a Zara, a Mango és mások számára.

A cég történetében korszakalkotó esemény 1980-ban következett be, amikor Antonio Puig illatok létrehozásáról és értékesítéséről szóló szerződést írt alá a Carolina Herrera márkával, és a társaság sikere a divatiparra is átterjedt. Itt azután más divatmárkák is kezdtek érdeklődni az egyedülálló illatok létrehozásának tökéletes művészete iránt. Antonio Puig számos híresség részére alkot illatokat, amelyek azután az ő nevüket viselik, mint például Antonio Banderas egyike az első, vagy Shakira egyike a legutóbbi illatoknak.

Antonio Puig valódi mester abban, ahogy az egyes divatmárkák szellemét és stílusát átemeli a parfümök világába.

Értékelés Antonio Puig Agua Brava2