Antonio Banderas The Secret Nighteau de toilette uraknak

Antonio Banderas The Secret Night eau de toilette uraknak
Antonio Banderas The Secret Night eau de toilette uraknak
100 ml

Kód: ANB0258 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Antonio Banderas The Secret Night parfüm leírása
Összetétel

A Antonio Banderas The Secret Night toalett víz egy olyan érzéki és függőséget okozó illat, melyet az Ön környezete is imádni fog.

  • aromás illat
  • citrus illat
  • modern magabiztos férfinak
  • mindennapi viseletre

Összetétel

Fej
bergamott, ibolya levelek, mandarin, galbanum
Szív
lonc, édeskömény, tengeri tónusok
Alap
borostyán, tonkabab, velúr
Az illat fajtája
aromás

Antonio Banderas a márkáról

Vonzó, karizmatikus és ellenállhatatlanul hiteles. Fogadja el az Antonio Banderas parfümök világába történő meghívást. A színész, aki szenvedélyével nemcsak Hollywoodot, de világszerte számtalan ember szívét is meghódította, most kivételes parfümjein keresztül bűvöli el önt.

Antonio Banderas szerint egy parfümnek nemcsak az egyéniséget kell tükröznie, de különféle érzéseket és érzelmeket is elő kell hívnia. Minden egyes Antonio Banderas parfüm életre kelti az érzékeit és egy képzeletbeli ajtót nyit ön előtt, hogy felfedezze mindazt, ami eddig ismeretlen volt. Engedje meg ezeknek a parfümöknek, hogy megidézzék az otthon atmoszféráját vagy a gyöngéd tengeri szellőt, valamint, hogy akár bűnös csábítóvá változtassák. Csak ki kell választania közülük azt, amelyikhez éppen legjobban vonzódik.

Az Antonio Banderas márka kontóján manapság több tucat férfi és női parfüm van. Annak ellenére, hogy mindegyik más, egy valami mégis közös bennük. Mindegyik elragadóan csábító. Kényeztesse magát ön is a frissítően citrusos, aromásan fűszeres, vagy akár a zamatosan gyümölcsös vagy gyöngéd virágos illatokkal. Kifinomult kompozícióval várja például az Antonio Banderas The Secret férfi- vagy a Blue Seduction női parfüm.

Értékelés Antonio Banderas The Secret Night