Antonio BanderasThe Secret Eau de Toilette uraknak

3×
Antonio Banderas The Secret Eau de Toilette uraknak
Antonio Banderas The Secret Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
8 050Ft

Spóroljon 28%
100 ml
5 750Ft

Raktáron | 5 750,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ANB0019
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A csábítás titkát rejti flakonjában az Antonio Banderas The Secret Eau de Toilette uraknak. Titokzatos, orientális illat, amely fűszeres tónusainak köszönhetően igazán felejthetetlen. Felkelti környezete figyelmét, és ideális éjszakai viseletre, különleges alkalmakra. Illata leginkább a hidegebb időjárásban bontakozik ki.

  • orientális-fűszeres illat
  • különleges alkalmakra
  • magabiztos férfiaknak

Illat összetétele
A frissítő, energizáló menta tónusait érezhetjük már az első pillanatban. A fahéj keveredik hozzá, amelyhez később a lédús alma és a pikáns bors társul. A fűszeres tónusokat a fás tónusok váltsák fel az illat alapjában. A bőr különleges illata a csábító pézsmával a legtovább marad meg bőrén.

Illat története
Antonio Banderas a parfümök világát gyorsan meghódította. Illatai titokzatosak, igazán férfiasak, és csábítóak akárcsak maga Antonio. A The Secret eau de toillette jellegzetes flakonjában lapul, amelyet ezüst részletek egészítenek ki. Ideális választás egy különleges randevúra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
alma, bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, tonkabab, bőr, fa
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Vonzó, karizmatikus és ellenállhatatlanul hiteles. Fogadja el az Antonio Banderas parfümök világába történő meghívást. A színész, aki szenvedélyével nemcsak Hollywoodot, de világszerte számtalan ember szívét is meghódította, most kivételes parfümjein keresztül bűvöli el önt.

Antonio Banderas szerint egy parfümnek nemcsak az egyéniséget kell tükröznie, de különféle érzéseket és érzelmeket is elő kell hívnia. Minden egyes Antonio Banderas parfüm életre kelti az érzékeit és egy képzeletbeli ajtót nyit ön előtt, hogy felfedezze mindazt, ami eddig ismeretlen volt. Engedje meg ezeknek a parfümöknek, hogy megidézzék az otthon atmoszféráját vagy a gyöngéd tengeri szellőt, valamint, hogy akár bűnös csábítóvá változtassák. Csak ki kell választania közülük azt, amelyikhez éppen legjobban vonzódik.

Az Antonio Banderas márka kontóján manapság több tucat férfi és női parfüm van. Annak ellenére, hogy mindegyik más, egy valami mégis közös bennük. Mindegyik elragadóan csábító. Kényeztesse magát ön is a frissítően citrusos, aromásan fűszeres, vagy akár a zamatosan gyümölcsös vagy gyöngéd virágos illatokkal. Kifinomult kompozícióval várja például az Antonio Banderas The Secret férfi- vagy a Blue Seduction női parfüm.