Antonio BanderasThe Icon Eau de Toilette uraknak

1×
Antonio Banderas The Icon Eau de Toilette uraknak
Antonio Banderas The Icon Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
50 ml
8 960Ft

Raktáron | 17 920,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ANB00723
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Váljon Ön is igazi ikonná akárcsak maga Antonio Banderas. Ha igazán férfias illatot keres, akkor az Antonio Banderas The Icon Eau de Toilette uraknak remek választás. Igazán aromás, mégis frissítő citrusos tónusainak köszönhetően, ideális választás a hidegebb őszi, és téli időjáráshoz.

  • főként hidegebb időjáráshoz
  • magabiztos férfiaknak
  • citrusos, fás illat

Illat összetétele
Igazán frissítő, energizáló koktéllal indít az Antonio Banderas The Icon Eau de Toilette. Az egzotikus grapefruitot, és pikáns bort keveri a gyengédebb zsályával és levendulával. Legtovább bőrén az illat alapjában található tölgymoha, és az igazán érzéki, csábító szantálfa marad meg.

Illat története
Antonio Banderas illatjai igazán karizmatikusak, és csábítók. A férfias The Icon sem kivétel, amely titokzatos, minimalista dizájnú, sötétkék flakont kapott. A 2020-ban megjelent illat igazán melengető tónusú, remek választás a hidegebb időjáráshoz, és akár különleges, esti viseletre is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
grapefruit, fekete bors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, tölgymoha
Az illat fajtája
citrusos, aromás, fás

Vonzó, karizmatikus és ellenállhatatlanul hiteles. Fogadja el az Antonio Banderas parfümök világába történő meghívást. A színész, aki szenvedélyével nemcsak Hollywoodot, de világszerte számtalan ember szívét is meghódította, most kivételes parfümjein keresztül bűvöli el önt.

Antonio Banderas szerint egy parfümnek nemcsak az egyéniséget kell tükröznie, de különféle érzéseket és érzelmeket is elő kell hívnia. Minden egyes Antonio Banderas parfüm életre kelti az érzékeit és egy képzeletbeli ajtót nyit ön előtt, hogy felfedezze mindazt, ami eddig ismeretlen volt. Engedje meg ezeknek a parfümöknek, hogy megidézzék az otthon atmoszféráját vagy a gyöngéd tengeri szellőt, valamint, hogy akár bűnös csábítóvá változtassák. Csak ki kell választania közülük azt, amelyikhez éppen legjobban vonzódik.

Az Antonio Banderas márka kontóján manapság több tucat férfi és női parfüm van. Annak ellenére, hogy mindegyik más, egy valami mégis közös bennük. Mindegyik elragadóan csábító. Kényeztesse magát ön is a frissítően citrusos, aromásan fűszeres, vagy akár a zamatosan gyümölcsös vagy gyöngéd virágos illatokkal. Kifinomult kompozícióval várja például az Antonio Banderas The Secret férfi- vagy a Blue Seduction női parfüm.