Antonio Banderas The Golden Secreteau de toilette uraknak

7×
Antonio Banderas The Golden Secret eau de toilette uraknak
Antonio Banderas The Golden Secret eau de toilette uraknak
100 ml
8050Ft

Kód: ANB0016 | Raktáron
1

Kosárba téve

Antonio Banderas The Golden Secret eau de toilette uraknak 100 ml
| 1 db | 8050Ft
Ajándék az Ön számára
Használja a 15hu kódot a 15%-os kedvezményhez a teljes parfüm kínálatra. A kedvezmény nem érvényes a különleges ajánlattal rendelkező vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 11. 19.
Személyes átvétel
kedd 2019. 11. 19.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Antonio Banderas The Golden Secret parfüm leírása
Összetétel

Az Antonio Banderas The Golden Secret izgalmasan fűszeres, hosszan tartó férfi illat. A sikeres, 2010-es Antonio Banderas Secret illatszer utódja. Fedezze fel a fekete flakonba zárt elegáns, luxusos kincset, mely a felséges, lüktető illat világába vezeti Önt. Csak meg kell találnia a megfelelő kulcsot!

Ez a toalett víz azokat a férfiakat szólítja meg, akik szívesen fedezik fel az új és ismeretlen lehetőségeket. Azokat a férfiakat, akik képesek valóban, a fenekéig kiélvezni az életet. Az Antonio Banderas The Golden Secret toalett vizet almaeszencia, kömény, szerecsendió és cédrus alkotja. Ez a kompozíció kellemesen elragadja Önt, s beburkolja a titkzatosság selymes fátyolába.

A toalettvíz alapját ámbra és bors egészíti ki, s nem hagyja Önt hűvösen, semmilyen körülmények között! Élvezze ki ezt a felségesen férfias illatot az év minden szakában, mert egyedül így fedezheti fel valódi varázsát.

Rendelje meg a toalett vizet internetes boltunkban, s mutassa meg, hogy Ön igazi, egyedi férfi a talpán! Az Antonio Banderas The Golden Secret illata segít, hogy ne csak egy hölgy találja meg az Ön szívéhez a kulcsot, s egyedül Ön ismerhesse föl az igazit. A toalett víz 2011-ben került piacra, és rengeteg férfi rokonszenvére tett szert azóta. Engedjen Ön is a titkok földjére szóló csábításnak!

Összetétel

Fej
alma, menta, likőr
Szív
bors, római kömény, szerecsendió
Alap
bőr, cédrusfa, pézsma
Az illat fajtája
aromás, fűszeres

Antonio Banderas a márkáról

Vonzó, karizmatikus és ellenállhatatlanul hiteles. Fogadja el az Antonio Banderas parfümök világába történő meghívást. A színész, aki szenvedélyével nemcsak Hollywoodot, de világszerte számtalan ember szívét is meghódította, most kivételes parfümjein keresztül bűvöli el önt.

Antonio Banderas szerint egy parfümnek nemcsak az egyéniséget kell tükröznie, de különféle érzéseket és érzelmeket is elő kell hívnia. Minden egyes Antonio Banderas parfüm életre kelti az érzékeit és egy képzeletbeli ajtót nyit ön előtt, hogy felfedezze mindazt, ami eddig ismeretlen volt. Engedje meg ezeknek a parfümöknek, hogy megidézzék az otthon atmoszféráját vagy a gyöngéd tengeri szellőt, valamint, hogy akár bűnös csábítóvá változtassák. Csak ki kell választania közülük azt, amelyikhez éppen legjobban vonzódik.

Az Antonio Banderas márka kontóján manapság több tucat férfi és női parfüm van. Annak ellenére, hogy mindegyik más, egy valami mégis közös bennük. Mindegyik elragadóan csábító. Kényeztesse magát ön is a frissítően citrusos, aromásan fűszeres, vagy akár a zamatosan gyümölcsös vagy gyöngéd virágos illatokkal. Kifinomult kompozícióval várja például az Antonio Banderas The Secret férfi- vagy a Blue Seduction női parfüm.

Értékelés Antonio Banderas The Golden Secret

4.0
4
2
1
Tulajdonságok szerinti értékelés megjelenítése
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás