Antonio Banderas Diavoloeau de toilette uraknak

3×
Antonio Banderas Diavolo eau de toilette uraknak
Antonio Banderas Diavolo eau de toilette uraknak
100 ml

Kód: ANB0013 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

Ajándék az Ön számára
A kosarában választhat egyet a 12 nagyszerű ajándékunk közül ingyen, amennyiben legalább 15 000 Ft értékben vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Antonio Banderas Diavolo parfüm leírása

Az Antonio Banderas Diavolo for Men orientális, fűszeres férfi illat. Látogassa meg Spanyolországot, az egzotikus Diavolo for Men parfüm segítségével! Szerezze meg az egyedi elegancia, sárm és fékezhetetlen szenvedély kifejeződését, melyet ez a válogatott fűszerekből és érzékiségből kevert egzotikus koktél kölcsönöz viselőjének. Akárcsak egy értékes ékszer, úgy hat majd az Ön birtokában a karizmatikus Antonio Banderas elragadó illata. Csábító és szenvedélyes, mint egy gyönyörű spanyol lány mozdulatai a tüzes flamenkó tánc közben - ilyen a Diavolo for Men parfüm!

A lédús mandarin és a bergamott ízes illata valódi szikrával tölti fel Önt. A parfüm szívében pikáns borssal és kevés ceyloni árvacsalánnal fűszerezett szerecsendió rejtőzik. Végül pedig a bőr és pézsma ad könnyed, ám erotikus alapot ennek a meglepően hosszan tartó parfümnek, mely akár a férfias vonzerő jelképe is lehetne.

Antonio Banderas, a híres filmbéli csábító, hírnevének halványulásával gyönyörű kedvtelést talált. Valóban jólsikerült illatszereket kezdett alkotni. Antonio Banderas parfümjei bizonyos tekintetben ugyanolyanok, mint ő maga. Érzékiek, elegánsak és egyediek. Antonio férfi és női illatszerei a napsütéses Spanyolországba varázsolják Önt, hogy elkápráztassák e déli ország szépségeivel, vagy felfrissítsék könnyed, természetes tónusukkal. Kínálata valóban széles, csak választani kell! Az Antonio Banderas Diavolo for Men parfüm önbizalommal teli férfit varázsol viselőjéből, aki tudatában van vonzerejének és sexappealjének, s nem fél kihasználni azt saját érdekében!

Összetétel

Fej
bergamott, mandarin
Szív
bors, pacsuli
Alap
bőr, pézsma
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Antonio Banderas a márkáról

Vonzó, karizmatikus és ellenállhatatlanul hiteles. Fogadja el az Antonio Banderas parfümök világába történő meghívást. A színész, aki szenvedélyével nemcsak Hollywoodot, de világszerte számtalan ember szívét is meghódította, most kivételes parfümjein keresztül bűvöli el önt.

Antonio Banderas szerint egy parfümnek nemcsak az egyéniséget kell tükröznie, de különféle érzéseket és érzelmeket is elő kell hívnia. Minden egyes Antonio Banderas parfüm életre kelti az érzékeit és egy képzeletbeli ajtót nyit ön előtt, hogy felfedezze mindazt, ami eddig ismeretlen volt. Engedje meg ezeknek a parfümöknek, hogy megidézzék az otthon atmoszféráját vagy a gyöngéd tengeri szellőt, valamint, hogy akár bűnös csábítóvá változtassák. Csak ki kell választania közülük azt, amelyikhez éppen legjobban vonzódik.

Az Antonio Banderas márka kontóján manapság több tucat férfi és női parfüm van. Annak ellenére, hogy mindegyik más, egy valami mégis közös bennük. Mindegyik elragadóan csábító. Kényeztesse magát ön is a frissítően citrusos, aromásan fűszeres, vagy akár a zamatosan gyümölcsös vagy gyöngéd virágos illatokkal. Kifinomult kompozícióval várja például az Antonio Banderas The Secret férfi- vagy a Blue Seduction női parfüm.

Értékelés Antonio Banderas Diavolo

5.0
3
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás