Antonio BanderasBlue Seduction Eau de Toilette uraknak

9×
Antonio Banderas Blue Seduction Eau de Toilette uraknak
Antonio Banderas Blue Seduction Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
8 050Ft

Spóroljon 25%
100 ml
6 030Ft

Raktáron | 6 030,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ANB0009
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Csábítsa el környezetét egy ellenállhatatlan illattal. Az Antonio Banderas Blue Seduction férfi Eau de Toilette kombinálja a frissességet az eleganciával és az érzékiséggel – együtt tökéletes harmóniát alkotnak, melynek köszönhetően könnyedén a figyelem központjába kerülhet.

  • friss Eau de Toilette keleties tónusokkal
  • férfias illat férfiak számára bármely korosztályból
  • egész napi viseletre kiváló

Az illat összetétele
A friss alapot a citrusok, az egzotikus gyümölcsök, az aromás olasz bergamott, valamint a menta alkotják, és már az elején felhívják magukra a figyelmét. Ezt követik a dinnye vizes akkordjai, a lágy virágos tónusok és a pikáns kardamon. Az utánozhatatlan kapucsínó és a melengető fás tónusok viszik az illatkompozíciót a tökéletességre.

Az illat története
Az Antonio Banderas Blue Seduction illata az alkotójához, Antonio Banderas spanyol színészhez hasonlóan modern és férfias, tükrözi Antonio személyiségét és a spanyol kultúrát. 2007-ben került bemutatásra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, ribizli, dinnye, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tengeri tónusok, cappuccino, szerecsendió, alma, kardamon
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fa, borostyán
Az illat fajtája
orientális

Vonzó, karizmatikus és ellenállhatatlanul hiteles. Fogadja el az Antonio Banderas parfümök világába történő meghívást. A színész, aki szenvedélyével nemcsak Hollywoodot, de világszerte számtalan ember szívét is meghódította, most kivételes parfümjein keresztül bűvöli el önt.

Antonio Banderas szerint egy parfümnek nemcsak az egyéniséget kell tükröznie, de különféle érzéseket és érzelmeket is elő kell hívnia. Minden egyes Antonio Banderas parfüm életre kelti az érzékeit és egy képzeletbeli ajtót nyit ön előtt, hogy felfedezze mindazt, ami eddig ismeretlen volt. Engedje meg ezeknek a parfümöknek, hogy megidézzék az otthon atmoszféráját vagy a gyöngéd tengeri szellőt, valamint, hogy akár bűnös csábítóvá változtassák. Csak ki kell választania közülük azt, amelyikhez éppen legjobban vonzódik.

Az Antonio Banderas márka kontóján manapság több tucat férfi és női parfüm van. Annak ellenére, hogy mindegyik más, egy valami mégis közös bennük. Mindegyik elragadóan csábító. Kényeztesse magát ön is a frissítően citrusos, aromásan fűszeres, vagy akár a zamatosan gyümölcsös vagy gyöngéd virágos illatokkal. Kifinomult kompozícióval várja például az Antonio Banderas The Secret férfi- vagy a Blue Seduction női parfüm.