Antonio BanderasPower of Seduction Eau de Toilette uraknak

2×
Antonio Banderas Power of Seduction Eau de Toilette uraknak
Antonio Banderas Power of Seduction Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
8 050Ft

Spóroljon 28%
100 ml
5 740Ft

Raktáron | 5 740,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ANB00616
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A férfi Antonio Banderas Power of Seduction Eau de Toilette olyan hatással lesz Önre, mintha egyenesen a természet szívébe menekült volna. Hagyja most maga mögött a város rohanását és figyeljen egy ideig arra, ami igazán fontos! Tökéletes férfias illat, amely aromás illatával nem csak viselőjét veszi le lábáról.

  • aromás-fás illat
  • mindennapi viseletre
  • magabiztos férfiaknak

Illat összetétele:
Kellemesen energetizáló, gyümölcsös tónusokkal indul az Antonio Banderas Power of Seduction illata. Az alma és bergamott illatát keveri a nyugtató levendulával és a zsályával. Legtovább bőrén a fás tónusok maradnak meg. Csábító pacsuli, melengető borostyán, moha és a tonkabab található az illat alapjában.

Illat története:
Antonio Banderas rengeteg csábító férfias illatot alkotott. Ezek közé tartozik a Power of Seduction illat is. 2018-ban jelent meg a Power kollekcióban Letisztult flakonja áttetsző, fekete-piros részletekkel. Ideális választás nappali viseletre és különleges alkalmakra is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, alma, gyümölcsös tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, zsálya
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, tonkabab, pacsuli, moha, borostyán
Az illat fajtája
aromás, fás

Vonzó, karizmatikus és ellenállhatatlanul hiteles. Fogadja el az Antonio Banderas parfümök világába történő meghívást. A színész, aki szenvedélyével nemcsak Hollywoodot, de világszerte számtalan ember szívét is meghódította, most kivételes parfümjein keresztül bűvöli el önt.

Antonio Banderas szerint egy parfümnek nemcsak az egyéniséget kell tükröznie, de különféle érzéseket és érzelmeket is elő kell hívnia. Minden egyes Antonio Banderas parfüm életre kelti az érzékeit és egy képzeletbeli ajtót nyit ön előtt, hogy felfedezze mindazt, ami eddig ismeretlen volt. Engedje meg ezeknek a parfümöknek, hogy megidézzék az otthon atmoszféráját vagy a gyöngéd tengeri szellőt, valamint, hogy akár bűnös csábítóvá változtassák. Csak ki kell választania közülük azt, amelyikhez éppen legjobban vonzódik.

Az Antonio Banderas márka kontóján manapság több tucat férfi és női parfüm van. Annak ellenére, hogy mindegyik más, egy valami mégis közös bennük. Mindegyik elragadóan csábító. Kényeztesse magát ön is a frissítően citrusos, aromásan fűszeres, vagy akár a zamatosan gyümölcsös vagy gyöngéd virágos illatokkal. Kifinomult kompozícióval várja például az Antonio Banderas The Secret férfi- vagy a Blue Seduction női parfüm.