Annick GoutalLe Chèvrefeuille Eau de Toilette hölgyeknek

4×
Annick Goutal Le Chèvrefeuille Eau de Toilette hölgyeknek
Annick Goutal Le Chèvrefeuille Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
46 290Ft

Spóroljon 10%
100 ml
41 660Ft

Raktáron | 41 660,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ANG0108

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Burkolja magát olyan illatba, amelytől a hangulata egész nap remek lesz. Az Annick Goutal Le Chèvrefeuille eau de toilette az optimizmus és a tökéletes boldogság érzésének kifejeződése.

  • virágos illat
  • citrus illat
  • a 21. századbeli modern nőknek
  • friss illat meleg időre
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

összetétel
jázmin, nárcisz, lonc, petitgrain, citrom, zöld tónusok
Az illat fajtája
virágos, zöld

Annick Goutal parfümök | Annick Goutal – egy illat, amelynek születése érzelmeken és tehetségen alapszik. Az Annick Goutal márka az alapító személyiségének köszönhetően nagyon eredetinek számít. Annick Goutal, aki nevét adta ehhez a márkához, a múltban sikeres zongoristának és modellnek számított, de végül az életében bekövetkezett fordulatok elvezették őt a parfümökhöz. Rájött, hogy igazán csak az illatok kreálásában tud kiteljesedni.
Élete első parfümje 1980 – ban került a piacra. Ebben az időszakban esett át egy nehéz és fájdalmas szakításon, amelyből egy lánya is született, továbbá leküzdött egy súlyos betegséget is. Mindezek ellenére a szerencse is rákacsintott, amikor gyermekkori szerelme elvette őt feleségül. Az 1977 – es évben találkozott Henri Sorsana parfümtervezővel és az elkövetkezendő hét évben tökéletesítette ki vele született tehetségét és érzékét az illatok iránt.
Folavril, Passion és Eau d´Hadrien, vagyis az első három parfüm mutatott rá Annick Goutal  egyedi tehetségére. Ezt követően nyílt meg első szalonja Saint Germainben, amellyel egy új csillag született a márkás parfümök között. Az alkotót minden egyes parfüm elkészítése során valamilyen személy vagy esemény ihlette.  Mindegyikre jellemző az illatok mesteri egyensúlya és harmóniája.
Számos törzsvásárló azt nyilatkozta, hogy már az első Annick Goutal parfüm kipróbálása után lelkes  rajongó fog válni Önből. Az ellenállhatatlan Eau d´Hadrien illatot Madonna is nagyon megkedvelte és számos más világsztár, divattervező és fontos személyiség a divat világából állandó jelleggel tér vissza ezekhez az illatokhoz.
Amikor 1999 – ben Annick Goutal elhunyt, több mint 25 egyedi parfümöt hagyott maga után, mint nőknek, úgy a férfiaknak is. Hagyatékát és a parfümök által közvetített üzenetét lánya, Camille viszi tovább, aki Isabelle Doyen segítségével magas szinten tartja a lécet és ragaszkodik édesanyja filozófiájához, amelynek mottója: „Amikor a tradíció időtlenné válik: Tiszta érzelem.“