Annick GoutalEau d’Hadrien Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Annick Goutal Eau d’Hadrien Eau de Parfum hölgyeknek
Annick Goutal Eau d’Hadrien Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ANG3117

Ne csak a forró nyári napokon kívánja oda magának a felfrissülés érzését. A női Annick Goutal Eau d’Hadrien eau de parfum olyan telt citrus illatba burkolja, amely felkorbácsolja az érzékeit és energiát kölcsönöz Önnek.

  • citrus illat
  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • ideális a szabadgondolkodású nőnek
  • friss illat meleg időre
  • az illat díjat nyert egy tekintélyes versenyen

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER /EAU), LIMONENE, AMYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LINALOOL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
citrusos, aromás

Annick Goutal parfümök | Annick Goutal – egy illat, amelynek születése érzelmeken és tehetségen alapszik. Az Annick Goutal márka az alapító személyiségének köszönhetően nagyon eredetinek számít. Annick Goutal, aki nevét adta ehhez a márkához, a múltban sikeres zongoristának és modellnek számított, de végül az életében bekövetkezett fordulatok elvezették őt a parfümökhöz. Rájött, hogy igazán csak az illatok kreálásában tud kiteljesedni.
Élete első parfümje 1980 – ban került a piacra. Ebben az időszakban esett át egy nehéz és fájdalmas szakításon, amelyből egy lánya is született, továbbá leküzdött egy súlyos betegséget is. Mindezek ellenére a szerencse is rákacsintott, amikor gyermekkori szerelme elvette őt feleségül. Az 1977 – es évben találkozott Henri Sorsana parfümtervezővel és az elkövetkezendő hét évben tökéletesítette ki vele született tehetségét és érzékét az illatok iránt.
Folavril, Passion és Eau d´Hadrien, vagyis az első három parfüm mutatott rá Annick Goutal  egyedi tehetségére. Ezt követően nyílt meg első szalonja Saint Germainben, amellyel egy új csillag született a márkás parfümök között. Az alkotót minden egyes parfüm elkészítése során valamilyen személy vagy esemény ihlette.  Mindegyikre jellemző az illatok mesteri egyensúlya és harmóniája.
Számos törzsvásárló azt nyilatkozta, hogy már az első Annick Goutal parfüm kipróbálása után lelkes  rajongó fog válni Önből. Az ellenállhatatlan Eau d´Hadrien illatot Madonna is nagyon megkedvelte és számos más világsztár, divattervező és fontos személyiség a divat világából állandó jelleggel tér vissza ezekhez az illatokhoz.
Amikor 1999 – ben Annick Goutal elhunyt, több mint 25 egyedi parfümöt hagyott maga után, mint nőknek, úgy a férfiaknak is. Hagyatékát és a parfümök által közvetített üzenetét lánya, Camille viszi tovább, aki Isabelle Doyen segítségével magas szinten tartja a lécet és ragaszkodik édesanyja filozófiájához, amelynek mottója: „Amikor a tradíció időtlenné válik: Tiszta érzelem.“