AnnayakePour Elle Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Annayake Pour Elle Eau de Parfum hölgyeknek
Annayake Pour Elle Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ANN0144

Japán kertekbe repíti az Annayake Pour Elle Eau de Parfum hölgyeknek, amely mindig jobb kedvre deríti. Kellemes virágos illata ideális nappali viseletre, főként tavasszal és nyáron. A béke, kiegyensúlyozottság, boldogság és a keleti filozófia inspirálta az illatot. Élénk és frissítő illat.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • nappali viseletre
  • virágos illat

Illat összetétele:
A bergamott és a frissítő fügefa tónusai keverednek már az első pillanatban. A nyugtató tea és a lótusz virág tökéletes harmóniát alkot. Legtovább bőrén a fás tónusok és a pézsma illata marad meg. Igazán könnyed, letisztult illat, amely mindig felfrissíti.

Illat története:
Az Annayake Pour Elle illat 2000-ben jelent meg, Emilie Coppermannak és Lucas Sieuzac-nak köszönhetően. Hozzá illő férfi illatban is megjelent. Kecses, egyszerű flakonja jól tükrözi az illat letisztultságát. Illata főként a melegebb időjárásban bontakozik ki, így remek választás tavaszi és nyári viseletre.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, fügefa levél, tea
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
virágok, lótusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, pézsma
Az illat fajtája
virágos, zöld