Animale Intense for Meneau de toilette férfiaknak

Animale Intense for Men eau de toilette férfiaknak 100 ml
Animale Intense for Men eau de toilette férfiaknak 100 ml
100 ml

Kód: ANI0130 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Animale Intense for Men parfüm leírása

A Animale Intense for Men toalett víz egy olyan érzéki és függőséget okozó illat, melyet az Ön környezete is imádni fog.

  • aromás illat
  • modern úriembernek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
gyömbér, levegő tónusai, piros alma
Szív
bazsalikom, cédrus, zsálya
Alap
borostyán, velúr
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Animale a márkáról

Az Animale parfümök az egzotikum, a féktelenség és a szabadság varázsát rejtik magukban. Hagyja a konvenciókat, és induljon el az életben egy új, szabadsággal, izgalommal és igazi szenvedéllyel teli irányba! Az Animale parfümjei pompásan kísérik majd minden lépésénél.

Az Animale parfümök már 1987-ben megjelentek a piacon, és azóta sok-sok rajongóra tettek szert, szerte a világon. Ezek az egzotikus, nem hagyományos, lédús gyümölccsel és ritka fákkal teli illatok a dzsungel féktelenségét és romantikáját idézik. Az Animale parfümök eredeti üvegcséit vidám minták és élénk színek jellemzik. Dizájnjuk tökéletesen ki fog emelkedni az Ön toalettasztalán.

Az Animale parfümkollekció egyedülálló férfi és női illatokat kínál, melyek nappali esti és társasági viseletre is alkalmasak. Az Animale parfümökkel üdének, magabiztosnak fogja magát érezni, és velük nemcsak a természetben, de a kompromisszumot nem ismerő, nagyvárosi dzsungelben is megállja majd a helyét!

Értékelés Animale Intense for Men

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!