Animale Animale for Meneau de toilette uraknak

1×
Animale Animale for Men eau de toilette uraknak
Animale Animale for Men eau de toilette uraknak
100 ml

Kód: ANI0156 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Animale Animale for Men parfüm leírása
Összetétel

  • édes illat
  • elegáns férfinak
  • esti és különleges alkalmakra való viselet

Összetétel

összetétel
rózsa, cédrus, gyöngyvirág, pacsuli, citrom, ananász, borostyán, szantálfa, vanília, dió, dohány, ylang-ylang, pézsma, limett, méz, galbanum, jázmin, levendula
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Animale a márkáról

Az Animale parfümök az egzotikum, a féktelenség és a szabadság varázsát rejtik magukban. Hagyja a konvenciókat, és induljon el az életben egy új, szabadsággal, izgalommal és igazi szenvedéllyel teli irányba! Az Animale parfümjei pompásan kísérik majd minden lépésénél.

Az Animale parfümök már 1987-ben megjelentek a piacon, és azóta sok-sok rajongóra tettek szert, szerte a világon. Ezek az egzotikus, nem hagyományos, lédús gyümölccsel és ritka fákkal teli illatok a dzsungel féktelenségét és romantikáját idézik. Az Animale parfümök eredeti üvegcséit vidám minták és élénk színek jellemzik. Dizájnjuk tökéletesen ki fog emelkedni az Ön toalettasztalán.

Az Animale parfümkollekció egyedülálló férfi és női illatokat kínál, melyek nappali esti és társasági viseletre is alkalmasak. Az Animale parfümökkel üdének, magabiztosnak fogja magát érezni, és velük nemcsak a természetben, de a kompromisszumot nem ismerő, nagyvárosi dzsungelben is megállja majd a helyét!

Értékelés Animale Animale for Men