Angel Schlesser Oriental Soul Eau de Toilette hölgyeknek

Angel Schlesser Oriental Soul Eau de Toilette hölgyeknek
Angel Schlesser Oriental Soul Eau de Toilette hölgyeknek
100 ml

Kód: ANS0231 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Angel Schlesser Oriental Soul
Összetétel

Azt, hogy milyen csábító tud lenni a kelet illata az Angel Schlesser Oriental Soul eau de toilette tárja fel Önnek. Amit sugároz, az a titokzatosság és egy cseppnyi rejtély, és ezáltal szinte azonnal felkelti az Ön és környezete érdeklődését.

  • keleties illat
  • édes illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

összetétel
jázmin, heliotrop, benzoin, agarfa, pézsma, galagonya, őszibarack, szantálfa, frézia, citrusok, vanília, borostyán
Az illat fajtája
orientális

Angel Schlesser a márkáról

Az Angel Schlesser márka alapítójának, a minimalizmust kedvelő neves spanyol divattervezőnek a nevét viseli. A stílusos ruhák és ékszerek mellett ügyfeleinek több első osztályú férfi és női parfümöt is kínál. Ezek közül az első, az "Angel Schlesser Femme" 1999-ben került a piacra és hamar nagyon népszerűvé vált. Ezt további sikeres termékek követték, például az "Angel Schlesser Essential" vagy "Ambre Frais Femme".
Az Angel Schlesser illatok összetételében a bergamott, levendula, vanília, jázmin, szantálfa és egyéb bevált alkotóelem is megtalálható. Megalkotásukban a világ vezető parfümőrei működtek közre, például Alberto Morillas, Thierry Wasser és Francis Deleamont.. Az Angel Schlesser parfümöket rendkívüli kidolgozottság, kifinomultság és csáberő jellemzi.
Külön említést érdemelnek az egyszerű, mégis elegáns üvegcsék is. Az évek során számos rangos díjat nyertek. Az Angel Schlesser márka mindenkit megnyer magának, aki hatást szeretne gyakorolni a másik nemre, minőséget keres elfogadható áron, és hangsúlyozni kívánja egyéniségét.  

Értékelés Angel Schlesser Oriental Soul