Amouage Sunshine Eau de Parfum hölgyeknek

5×
Amouage Sunshine Eau de Parfum hölgyeknek
Amouage Sunshine Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
115 700Ft

Spóroljon 43%
100 ml
66 000Ft

66 000Ft / 100 ml, áfával
Kód: AMU3470 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 03. 10.

Amouage Sunshine parfüm leírása
Összetétel

Adja át magát a virágszirmon átragyogó napsugár mágikus pillanatát megőrző illatnak. Az Amouage Sunshine női eau de parfum az öröm érzését nyújtja át Önnek a fehér virágokkal teli illatkompozícióján keresztül.

  • virágos-keleties illat gyümölcsös jegyekkel kísérve
  • bódító illat tele örömteli érzésekkel
  • az illat karakterét megragadó ragyogó sárga üvegcsében

Az illat összetétele
A pikáns és lédús ribizli és az üröm kezdik a bújócskát az édes mandulával. Az őszibarackos virágillatú illatcserje szinte beleolvad a jázmin és a magnólia virágözönébe, majd a vaníliával együtt a dohány és a pacsuli érzéki akkordjait vezetik fel a boróka és a papirusz visszafogott gyógynövényes tónusai mellett. A illat puha és melengető felhőben nyugszik meg, amely Önt is körbeveszi, mint a reggeli napsütés.

Az illat története
Az Amouage Sunshine illata hasonló élményt nyújt, mint amikor egy nagy, fehér virágokkal teli lefegyverező bódító csokrot szagol meg. 2014-ben került kereskedelmi forgalomba, és azóta is örömet szerez a hölgyeknek az egész világon.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandula, abszint, feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, vanília, illatvirág, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
papirusz, fehér dohány, pacsuli, boróka
Az illat fajtája
orientális, virágos

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Sunshine5