Amouage Portrayal Eau de Parfum hölgyeknek

Amouage Portrayal Eau de Parfum hölgyeknek
Amouage Portrayal Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
109 760Ft

109 760,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AMU05512 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Amouage Portrayal
Összetétel

Egy picit rafináltan virágos. Ilyen az Amouage Portrayal női Eau de Parfum. Ez az egyedülálló illatkompozíció a múlt század húszas éveibe viszi magával. Azokba az időkbe, amikor a tökéletes megjelenésű hölgyek cigarettaszipkát tartottak a kezükben, amikor a kultúrában a liberalizmus uralkodott. Ez az Eau de Parfum tökéletesen kiemeli és játékossá teszi klasszikus sármját.

  • virágos-keleties illat
  • elegáns hölgynek
  • nappali és esti viseletre

Az illat összetétele
Az Eau de Parfum illatkompozíciójának fejillatát az aromás jázmin alkotja. A klasszikus virág az édes vaníliától és a szokatlan dohánytól kapja azt a bizonyos csipetnyi játékosságát. Az illat alapja a légies elemi.

Az illat története
Az Amouage Portrayal női Eau de Parfum 2019-ben került bemutatásra. Elegáns üvegcséjét az art deco művészeti stílus ihlette. Gyöngyházszínű előlapja és kupakjának kék Swarovski kristálya fényűző színezetet ad neki.

Teljes összetevőlista

ALCOOL DENAT, PARFUM, EUGÉNOL, LIMONÈNE, SALICYLATE DE BENZYLE, LINALOL, BENZOATE DE BENZYLE, FARNÉSOL, CITRAL, ISOEUGÉNOL, ALCOOL BENZYLIQUE A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
jázmin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vanília, dohány
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
elemi
Az illat fajtája
orientális, virágos

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Portrayal