AmouageOpus II Eau de Parfum unisex

1×
Amouage Opus II Eau de Parfum unisex
Amouage Opus II Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: AMU0168 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Amouage Opus II
Összetétel

A nem mindennapi, fenséges Amouage Opus II fougere Eau de Parfumot a régi könyvek illata, valamint a sötét fából készült polcok és antik bőrfotelek ihlették. A független, londoni székhelyű luxus parfümmárka Eau de Parfumja az Ománi Szultánság gazdag és változatos örökségéből merít ihletet. Az időtlen klasszikát és a valódi eleganciát rejti magában, és a többi Amouage parfümhöz hasonlóan egyedülállóan inspiráló.

Az Opus II Eau de Parfum az Amouage márka luxuskollekciójába tartozik. A Library Collection tíz, időtlen kalandként megalkotott, az aktuális divatirányzatoktól független illatot foglal magába. E kollekció minden figyelemreméltó, csodálatos, az integritást, az eredetiséget és a mestermunkát dicsőítő illatát az emberi életút jelentős mérföldkövei és emlékei inspirálták. Az Opus Eau de Parfumokat I-től X-ig terjedő "kódok" jelölik, melyek státuszukat, a nagyobb kollekció keretén belüli teljes műként jelzik. Mindegyikük dacol a hagyományos osztályozással, átlépnek a nemeken, és viselőik számára lehetővé teszik, hogy megalkossák saját, egyedi történetüket. A Library Collection illatkollekció költői tiszteletadás az életművészetnek.

Az Amouage Opus II rendkívül vonzó, és képes hatványozni viselője veleszületett karizmáját. Az illat legelőször levendula, abszint, rózsababér és borstónusaival nyit, ami közvetlenül a bevezetésben egyértelművé teszi, hogy egy izgalmas, fűszeres illatról van szó. Ezek a csábító hangok fokozatosan bontakoznak ki, egészen a szívillatig, amelyben édes fahéj és vele ellentétes kardamom kombinációja bűvöli el. Bőrét finom rózsa és jázmin elegye simogatja lágyan. Az Amouage Opus II illat alapjegyén értékes pézsma, melengető cédrus és egzotikus pacsuli eszenciái hatnak át. Mámorító tömjén és borostyán tesz elragadó pontot e kompozíció végére, mely hihetetlenül tartós.

Az Amouage Opus II uniszex illat semmit nem kényszerít rá viselőjére, és teret enged neki, hogy a saját történetét játssza. Elismeréssel adózik az élet művészetének, és nagyon inspiráló. Az Amouage Opus II Eau de Parfum alkalmas bárki számára, aki nem fél véleményét és életfelfogását megmutatni a világnak. Az Opus II nappali és esti használatra egyaránt alkalmas, egész éven át. Melengető oldalát leginkább a hideg hónapokban fogja értékelni. Viselőjének mindig az időtlen klasszika érintését nyújtja, jelentőségteljes egyediségével biztonsággal segít kitűnni a tömegből.

A legszigorúbb minőségi szabványok és folyamatok alapján gyártott, elragadó illatokon kívül az Amouage márka parfümjei luxus üvegcséik révén is figyelmet keltenek. Az Opus II vonzó, kerek formájú, tejszínű, arany díszítőelemekkel ékített üvegcséje elegáns, letisztult, fényűzésre utaló formavilágával ejt rabul. A csomagolást rendkívül stílusos, kifinomult egyszerűségű, fehér, feltűnő pecsételemmel ellátott doboz egészíti ki.

Amouage Opus II - a régi könyvek illata, a sötét fából készült polcok és antik bőrfotelek ihlették.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
levendula, abszint, bors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, kardamon, fahéj, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, pacsuli, cédrus, borostyán, tömjén
Az illat fajtája
orientális

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Opus II1