Amouage Miniatures Bottles Collection Women

ajándékszett IX.

Amouage Miniatures Bottles Collection Women ajándékszett IX.
Amouage Miniatures Bottles Collection Women ajándékszett IX.
Parfüm 6 x 7,5 ml
47 800Ft

Kód: AMU4219 | Több mint 20 db a raktáron

Gold + Dia + Ciel + Reflection + Beloved + Ubar

db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 06. 18.
Személyes átvétel
kedd 2019. 06. 18.
Amouage Miniatures Bottles Collection Women
Parfüm 6 x 7,5 ml | 47 800Ft

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Miniatures Bottles Collection Women

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!