Amouage Men's Sampler Setajándékszett I. uraknak

3×
Amouage Men's Sampler Set ajándékszett I. uraknak
Amouage Men's Sampler Set ajándékszett I. uraknak
ajándékszett I. uraknak

Kód: AMU3705 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

eau de parfum 12 x 2 ml

Memoir + Epic + Lyric + Jubilation + Reflection + Gold + Honour + Interlude + Journey + Myth + Figment + Imitation

  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Amouage Men's Sampler Set parfüm leírása
Összetétel

A minőségi luxus készlet a legkedveltebb Amouage illatok mintakollekciója. A készletben található Eau de Parfum fajtákat a márka határozza meg és minden csomag más összeállítást tartalmazhat. Hagyja magát meglepni!

  • 12 darabos Amouage férfi Eau de Parfum mintakészlet
  • prémium alapanyagokból készült luxus illatok
  • elegáns ajándékcsomagolás

Összetétel

Ajándék szett típusa
ajándékszett

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Men's Sampler Set