Amouage Love Tuberoseeau de parfum hölgyeknek

Amouage Love Tuberose eau de parfum hölgyeknek
Amouage Love Tuberose eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
78 900Ft

Kód: AMU05462 | 2 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 09.

Amouage Love Tuberose parfüm leírása
Összetétel

Olyan tiszta és elbűvölő, mint a tubarózsa fehér virágai. Ilyen az Amouage Love Tuberose női Eau de Parfum. Ez az illat a viszonzatlan szerelem romantikus történetéről mesél. Szagoljon bele a titokzatos kert virágaiba és hagyja, hogy magukkal ragadják egy románc hullámai.

  • édes, virágos illat
  • romantikus nőnek
  • általános és esti viseletként is megfelelő

Az illat összetétele
Az Amouage Love Tuberose női Eau de Parfum olyan, mint egy elbűvölő édes nektár. Fejillatát a néha éjszakai jácintnak is nevezett tubarózsa, gardénia és jázmin alkotja. Szívillatában a vanília és a tejszínhab szokatlan társulása bontakozik ki. Alapillatában a cédrusfa és a szantálfa melengető illatjegyei érezhetők.

Az illat története
Az Amouage Love Tuberose Eau de Parfum a The Secret Garden Collection illatkollekcióba tartozik. Üvegcséjének színei tartalma lágyságát és édességét tükrözik. A parfümöt 2018-ban mutatták be a világnak.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gardénia, jázmin, tubarózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tejszínhab, vanília
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa
Az illat fajtája
virágos

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Love Tuberose