Amouage Love Mimosaeau de parfum hölgyeknek

Amouage Love Mimosa eau de parfum hölgyeknek
Amouage Love Mimosa eau de parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: AMU05491 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Amouage Love Mimosa parfüm leírása
Összetétel

Az Amouage The Secret Garden Collection: Love Mimosa Woman női Eau de Parfum egyedülálló illata felejthetetlen élményt hagy mindenkiben, aki egyszer is megszagolja. A mimóza zsenge sárga virága a többi virággal, valamint egy titokzatos kert fáival olyan egyedülálló egységet alkot, melyet sehol máshol nem talál meg.

  • virágos-keleties illat
  • olyan nőknek, aki nem félnek rendkívüliek lenni
  • nappal és este is viselhető

Az illat összetétele
Az Amouage The Secret Garden Collection: Love Mimosa Woman női Eau de Parfum tele van rendkívüli és egyedülálló illatjegyekkel. Fejillatában erőteljesen bontakozik ki az íriszgyökér, az ibolyalevél és az üde Cascalone. Mimóza és körte alkotta szívillatát ambroxán, kunkor és légies ylang ylang képviselte, melengető, keleties alap követi.

Az illat története
A The Secret Garden Collection sorozatba tartozó Amouage Love Mimosa női Eau de Parfum 2019-ben jelent meg a piacon. Sárga színű fényűző üvegcséje, melynek kupakját sárga kő díszíti, az illatkompozíció alapját adó mimóza virágára utal.

Összetétel

Fej
Cascalone®, orrisz gyökér, lila levél
Szív
körte, mimóza
Alap
ambroxan, ylang-ylang, heliotrop
Az illat fajtája
orientális, virágos

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Love Mimosa