Amouage Jubilation 25 Men Eau de Parfum uraknak

3×
Amouage Jubilation 25 Men Eau de Parfum uraknak
Amouage Jubilation 25 Men Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
109 760Ft

109 760,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: AMU0158 | Raktáron
1
Vésessen lézerrel egy rövid szöveget termékére, és így egy egyedi ajándékot kap.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Amouage Jubilation 25 Men
Összetétel

Szeretné megismeri az egyediség illatát? Az Amouage Jubilation 25 Men eau de parfum a kultúrákon, helyszíneken felülemelkedő filozófia és kifinomultság esszenciájának megtestesülése. A gyümölcsös és fűszeres tónusok példátlan egyesülése a ritka fákkal mámorító élményben részesítik, és felejthetetlenné teszik az élet fontos pillanatait.

  • erőteljes keleties illat
  • időtlen kompozíció karizmatikus férfiaknak
  • az élet jelentős pillanatainak nagyszerű társa

Az illat összetétele
Az Amouage Jubilation 25 Men illata először a koriander, a narancs, a szeder szokatlan kombinációjával lep meg, tömjénnel és gyantával kiegészítve. Az illat fűszeres szívét a fahéj, a méz, a szegfűszeg, a babérlevél és a zellermag alkotják. Az illatkompozíció végén megjelenik a ritka mirha, a fás és földes pacsulival.

Az illat története
A 2008-as évi eau de parfum az Amouage márka 25. évfordulójára készült, témája a Hold mágikus ereje volt. Az illatot bemutató kisfilmben felhangzik Antonín Dvořák Rusalka című operájából a Dal a Holdhoz ária is.

Teljes összetevőlista

ALCOOL DENAT, PARFUM, EUGÉNOL, LIMONÈNE, SALICYLATE DE BENZYLE, LINALOL, BENZOATE DE BENZYLE, FARNÉSOL, CITRAL, ISOEUGÉNOL, ALCOOL BENZYLIQUE A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, szeder, labdanum, koriander, davana, tömjén
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, fahéj, guajakfa, babér, orchidea, szegfűszeg, méz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vasvirág, agarfa, cédrus, borostyán, Opoponax, pacsuli, pézsma, mirha, moha
Az illat fajtája
orientális

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Jubilation 25 Men3