Amouage Figmenteau de parfum uraknak

Amouage Figment eau de parfum uraknak
Amouage Figment eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
98700Ft

Spóroljon 46%
100 ml
53700Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: AMU4150 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 11. 21.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 11. 21.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Amouage Figment parfüm leírása
Összetétel

A Amouage Figment parfüm egy olyan kifejezetten férfias illat, mely Önt önbizalommal tölti fel a nap minden szakaszában.

  • fás aromás illat
  • individualista férfinak
  • egész napos viseletre

Összetétel

Fej
citrom, gólyaorr, rózsabors
Szív
szantálfa, állati tónusok, vetiverfű
Alap
guajakfa, földes tónusok, labdanum
Az illat fajtája
fás, orientális

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Figment