Amouage Fate Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Amouage Fate Eau de Parfum hölgyeknek
Amouage Fate Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
103 800Ft

Spóroljon 37%
100 ml
65 500Ft

65 500Ft / 100 ml, áfával
Kód: AMU4395 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 09.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 09.

Amouage Fate parfüm leírása
Összetétel

Titokzatos, különleges és nem mindennapi az Amouage Fate eau de parfum hölgyeknek. Virágos, chypre illat amely magával repít egy felejthetetlen utazásra. Az éjszaka kellemes simogatása amely bőrére tapad és közelebb repíti álmaihoz.

  • nem mindennapi elegáns illat
  • virágos-chypre tónusok
  • különleges alkalmakra

Illat összetétele
A Fate illatának fej tónusai először chili- és bors eszenciával melengetik. A bergamott üde aromája a fahéj édes illatával ke. A virágos szívillatban virágzó nárciszok aromája veszi körül, melyek lágy hangjait jázmin és ellenpólus tömjén egészíti ki. Érzékei ezután puha tölgymohán nyugszanak, és a vaníliahüvely aromája édesíti meg álmait.

Illat története
A varázslatos Amouage Fate eau de parfum a szivárvány színeit tükröző üvegecskében bújik meg, amely fantáziánk sokszínűségét szimbolizálja. A külső doboz hold- és csillagjegyei az éjszaka hangulatát idézik. Az Amouage Fate illata tökéletesen illik estélyi ruhákhoz, és a romantikus találkákon olyan lesz, mintha az a második bőre volna. Ezzel az illattal minden nő kivételesnek és kívánatosnak érzi magát. Az Amouage márka Fate luxus os eau de parfum 2013-ban került piacra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fahéj, bors, bergamott, csili
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
labdanum, nárcisz, jázmin, tömjén, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
benzoin, tölgymoha, hódzsír, pacsuli, bőr, tömjén
Az illat fajtája
virágos, chypre

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Fate1