Amouage Epic

parfüm kivonat nőknek 50 ml

1×
Amouage Epic parfüm kivonat nőknek 50 ml
parfüm kivonat nőknek 50 ml

Kód: AMU0185 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Ajándék az Ön számára
Vegyen Amouage niche parfümöt most 15% kedvezménnyel. Egyszerűen használja az amo15hu promóciós kódot. Merüljön el a niche parfümök luxusában az Amouage-zsal.
Amouage Epic
parfüm kivonat nőknek 50 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Amouage Epic parfüm leírása

A független, londoni székhelyű luxus parfümmárka Amouage Epic Woman illata az Ománi Szultánság gazdag és változatos örökségéből merít ihletet. Keleties, virágos női illat, erős fűszeres jegyekkel. Az Epic parfüm páratlanul fényűző és végzetesen érzéki, és - mint minden Amouage parfüm - egyedülállóan inspiráló.

Az Amouage Epic parfüm Cecile Zarokian és Daniel Maurel neves illattervezők műve. Ihletésül a Kínából Arábiába vezető ősi Selyemút legendái szolgáltak. Az Epic az arábiai gazdagság és érzékiség, valamint a kínai lírai intenzitás egyesülése. E parfüm luxusérzete az ősi kereskedelmi útvonalakon szállított ritka eszenciákra emlékeztet.

Elég egy foszlány az Amouage Epic nyitó akkordjainak gazdagságából, és elbűvölt szemeink előtt Aladdin arannyal, gyöngyökkel, teával, selyemmel, fűszerekkel és ritka tömjénnel teli barlangjának képe bontakozik ki. Az Epic parfüm illatkompozíciójának fejjegyében megtaláljuk a kömény, a fahéj és a leander akkordjait. A szívillatot rózsa, tea és muskátli érzéki, mézes és kissé sötét, édesen bódító jázminnal kiegészített együttese alkotja. A gazdag alap borostyán-, tömjén-, íriszgyökér-, pézsma-, valamint agar- és guajakfa-tónusokból tevődik össze.

Az Epic parfüm összességében fényűzően buja aromája lenyűgözően ötvözi a balzsamos, melengető, valamint az üdén fűszeres jegyeket a ritka fák érintésével és a füst gyönyörű aspektusaival. Az Amouage Epic kompozíciója egészen rendkívüli, és örömmel tölti el úgy a nagyon ritka agarfa kedvelőit (lélegzetelállító, gyantás aromájú alapanyag, más néven sasfa, oud, aoud vagy oudh, amit évszázadok óta a tömjén és különösen az arab parfümök előállítására használnak), mint az agarfa - tömjén - rózsa együttes szerelmeseit. Az Amouage Epicre az a végzetes szépség jellemző, amilyennel Turandot kínai hercegnő büszkélkedett, akiért reménytelenül szerelmes kérői önként vetették magukat a halál karjaiba.

Az Amouage Epic gazdag és végtelenül inspiráló luxusparfüm nappali és esti használatra egyaránt alkalmas, egész éven át. Viselője számára mindig megbízhatóan nyújtja az abszolút különlegesség érzését, napjait pedig ősi legendák misztikus és egzotikus hangulatával tölti be. Az Epicet különösen azok a hölgyek fogják megszeretni, akik a kifejező, fűszeres jegyekkel bíró keleties, virágos parfümöket kedvelik, és természetesen az agarfa - tömjén - rózsa megkapóan keleti együttes szerelmeseit is.

A legszigorúbb minőségi szabványok és folyamatok alapján gyártott, elragadó illatokon kívül az Amouage márka parfümjei luxus üvegcséik révén is figyelmet keltenek. A gyönyörű, sötétzöld színű, arany díszítőelemekkel ékített Epic üvegcse elegáns, letisztult, fényűzésre utaló formavilágával ejt rabul. A csomagolást lágyan kifinomult, szintén arany díszítésű világos doboz egészíti ki. Próbálja ki egy rendkívül eredeti márka parfümjét, és szeressen bele a legendás Selyemút ihlette illatba!

Amouage Epic - gazdag, fényűző és inspiráló illat az igazi femme fatale – a végzetesen érzéki nő részére.

Összetétel

Fej
fahéj, kömény, leander
Szív
damaszkuszi rózsa, jázmin, tea
Alap
agarfa, borostyán, guajakfa, írisz gyökér, pézsma, tömjén
Az illat fajtája
orientális, virágos

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Epic

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás