Amouage Epic parfüm kivonat nőknek

 • Amouage Epic parfüm kivonat nőknek
 • Amouage Epic parfüm kivonat nőknek 1
 • Amouage Epic parfüm kivonat nőknek 2
 • Amouage Epic parfüm kivonat nőknek 3
 • Amouage Epic parfüm kivonat nőknek 4
 • Amouage Epic parfüm kivonat nőknek 5
   více

  Amouage Epic változatok

  Fel

  Parfüm leírása Amouage Epic

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  fahéj, kömény, leander

  Szív

  jázmin, tea, damaszkuszi rózsa

  Alap

  guajakfa, agarfa, írisz gyökér, borostyán, pézsma, tömjén

  A független, londoni székhelyű luxus parfümmárka Amouage Epic Woman illata az Ománi Szultánság gazdag és változatos örökségéből merít ihletet. Keleties, virágos női illat, erős fűszeres jegyekkel. Az Epic parfüm páratlanul fényűző és végzetesen érzéki, és - mint minden Amouage parfüm - egyedülállóan inspiráló.

  Az Amouage Epic parfüm Cecile Zarokian és Daniel Maurel neves illattervezők műve. Ihletésül a Kínából Arábiába vezető ősi Selyemút legendái szolgáltak. Az Epic az arábiai gazdagság és érzékiség, valamint a kínai lírai intenzitás egyesülése. E parfüm luxusérzete az ősi kereskedelmi útvonalakon szállított ritka eszenciákra emlékeztet.

  Elég egy foszlány az Amouage Epic nyitó akkordjainak gazdagságából, és elbűvölt szemeink előtt Aladdin arannyal, gyöngyökkel, teával, selyemmel, fűszerekkel és ritka tömjénnel teli barlangjának képe bontakozik ki. Az Epic parfüm illatkompozíciójának fejjegyében megtaláljuk a kömény, a fahéj és a leander akkordjait. A szívillatot rózsa, tea és muskátli érzéki, mézes és kissé sötét, édesen bódító jázminnal kiegészített együttese alkotja. A gazdag alap borostyán-, tömjén-, íriszgyökér-, pézsma-, valamint agar- és guajakfa-tónusokból tevődik össze.

  Az Epic parfüm összességében fényűzően buja aromája lenyűgözően ötvözi a balzsamos, melengető, valamint az üdén fűszeres jegyeket a ritka fák érintésével és a füst gyönyörű aspektusaival. Az Amouage Epic kompozíciója egészen rendkívüli, és örömmel tölti el úgy a nagyon ritka agarfa kedvelőit (lélegzetelállító, gyantás aromájú alapanyag, más néven sasfa, oud, aoud vagy oudh, amit évszázadok óta a tömjén és különösen az arab parfümök előállítására használnak), mint az agarfa - tömjén - rózsa együttes szerelmeseit. Az Amouage Epicre az a végzetes szépség jellemző, amilyennel Turandot kínai hercegnő büszkélkedett, akiért reménytelenül szerelmes kérői önként vetették magukat a halál karjaiba.

  Az Amouage Epic gazdag és végtelenül inspiráló luxusparfüm nappali és esti használatra egyaránt alkalmas, egész éven át. Viselője számára mindig megbízhatóan nyújtja az abszolút különlegesség érzését, napjait pedig ősi legendák misztikus és egzotikus hangulatával tölti be. Az Epicet különösen azok a hölgyek fogják megszeretni, akik a kifejező, fűszeres jegyekkel bíró keleties, virágos parfümöket kedvelik, és természetesen az agarfa - tömjén - rózsa megkapóan keleti együttes szerelmeseit is.

  A legszigorúbb minőségi szabványok és folyamatok alapján gyártott, elragadó illatokon kívül az Amouage márka parfümjei luxus üvegcséik révén is figyelmet keltenek. A gyönyörű, sötétzöld színű, arany díszítőelemekkel ékített Epic üvegcse elegáns, letisztult, fényűzésre utaló formavilágával ejt rabul. A csomagolást lágyan kifinomult, szintén arany díszítésű világos doboz egészíti ki. Próbálja ki egy rendkívül eredeti márka parfümjét, és szeressen bele a legendás Selyemút ihlette illatba!

  Amouage Epic - gazdag, fényűző és inspiráló illat az igazi femme fatale – a végzetesen érzéki nő részére.

  Fel

  A Amouage márkáról

  Amouage parfümök – Amouage – az egzotika királyi hulláma. Az Amouage egy egyedülálló fényűző parfüm márka, mely jelenleg Londonban székel, de gyökerei a Közel-Keletre nyúlnak vissza. Szülővárosa, az Omán -i Szultánság gazdag és változatos örökségéből merít ihletet, ezért képes kifejezetten különleges illatokat készíteni.Az Amouage márkát 1983 –ban alapította Őfelsége Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, az ománi királyi család tagja azért, hogy újjáélessze az arab illatok hírnevét. Az Amouage Gold volt a márka első illata, mely mára már klasszikus illatnak számít, melyet a legendás Guy Robert francia parfüm tervező készített. Jelenleg az Amouage márka több mint 10 luxus parfümmel büszkélkedhet, melyek a világ leglenyűgözőbb egzotikus illatai közé tartoznak. Az Amouage valódi művészi értékek létrehozásának filozófiáját követi. Kiváló, értékes és egzotikus összetevőket használ, mint például az Omán –i ezüst tömjén, az egyedülálló Omán –i sziklarózsa (Omani Rock Rose) vagy a mirha. Ezeknek és a valóban fényűző flakonoknak köszönhetően, a divatos Amouage parfümök valódi különlegességet és jellegzetes eleganciát kínálnak.Az újabb Amouage parfümöket a dél-franciaországi Grasse –ban készítik, amit a parfüm világának fővárosaként emlegetnek. Ez is biztosítja a márka legmagasabb színvonalát. Innen tovább vándorolnak az Omán –i gyárba, ahol kb. két hónapos procedúra veszi kezdetét. Csomagolás folyamatát, mely szinte teljesen kézzel készül, a legszigorúbb minőség ellenőrzések váltják fel, valamint figyelmet fordítanak arra, hogy az illat valóban a „Made with Love“ vagyis „szeretettel gyártott“ koncepció alapján készüljön.Az Amouage egy életstílus, melyet a világ legigényesebb és legkritikusabb vásárlói keresnek. A márka kedvelői közé királyi család tagjai, befolyásos emberek, a film-, zene-, divat- és a sportvilág hírességei tartoznak. Közéjük tartozik például Terrence Howard, Marcia Cross, Randy Quaid, Chris 'Ludacris' Bridges, Benjamin Bratt, Kate Moss, Kimora Simmons vagy Pierce Brosnan.Az Amouage a művészetet, fényűzést és a részletek iránti érzékelést fejezi ki, éppen ezért képes egzotikus illatú valóban királyi parfümöket készíteni.

   

  Fel

  Értékelés Amouage Epic

  • 2017. április 20.
   BÁRÁNY ZSÓKA

   CSODÁLATOS, A VILÁG LEGKEDVESEBB ILLATA SZÁMOMRA :) HIÁNYZIK, HA EGY NAP NEM EZT HASZNÁLOM!!! MEGVÁSÁROLTAM A SZILÁRD PARFÜMÖT , DE NEKEM HIÁNYZIK AZ INTENZITÁS! VÁROM A TESTERT , FELIRATKOZTAM,NAGYON NAGYON VÁROM :)

  Mit gondol Ön a Amouage Epic termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  TOP niche perfumes for Autumn 2017Limited niche offer 2017

  Menu