Amouage Epicajándékszett I. uraknak

Amouage Epic ajándékszett I. uraknak
Amouage Epic ajándékszett I. uraknak
Ingyenes kiszállítás
ajándékszett I. uraknak
107190Ft

Kód: AMU3442 | Raktáron

eau de parfum 100 ml + tusfürdő gél 300 ml

1
Express One (Transoflex)
péntek 2020. 02. 28.
Személyes átvétel
péntek 2020. 02. 28.
  • Összetétel
  • a márkáról
  • Értékelés

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Epic