Amouage Ciel

eau de parfum férfiaknak 100 ml

1×
Amouage Ciel eau de parfum férfiaknak 100 ml
Amouage Ciel eau de parfum férfiaknak 100 ml
Amouage Ciel eau de parfum férfiaknak 100 ml
Amouage Ciel eau de parfum férfiaknak 100 ml
Amouage Ciel eau de parfum férfiaknak 100 ml
Amouage Ciel eau de parfum férfiaknak 100 ml
Amouage Ciel eau de parfum férfiaknak 100 ml
Amouage Ciel eau de parfum férfiaknak 100 ml
100 ml

Kód: AMU0189 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Amouage Ciel
100 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Amouage Ciel parfüm leírása

Az Amouage Ciel aromás, fűszeres férfi illat, domináns tömjén- és luxus fa-akkorddal. A független, londoni székhelyű luxus parfümmárka Eau de Parfumja az Ománi Szultánság gazdag és változatos örökségéből merít ihletet. Frissítő, élénkítő, és a többi Amouage parfümhöz hasonlóan egyedülállóan inspiráló.

Az Amouage Ciel Eau de Parfum fejjegyét a csodálatos égbolt intenzitása ihlette, és bergamott, levendula, valamint gyöngyvirág illattónusokból tevődik össze. Szívjegyében őszibarack, jázmin, kardamom, fahéj, szerecsendió és narancsvirág illatozik. Az alapot tömjén, vetiver, pacsuli, valamint cédrus- és szantálfa alkotja. Az összességében frissítő és élénkítő kompozíciónak a domináns tömjén és a ritka fák nyugalmat és puhaságot kölcsönöznek, és a melengető napra emlékeztetnek. A virágos akkordok élettel töltik meg a Ciel parfümöt, a fűszerek és a gyümölcsös tónusok pedig egy forró nap, frissítő, nyári esőjét idézik.

A vitathatatlan művészi értékű Amouage Ciel Man Eau de Parfumot a parfümvilág fővárosának tartott Grassében alkották. Garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak és pazar, rendkívül kellemes illat jellemzi, amely azonnal magára vonzza viselője környezetének figyelmét. Nagyon jól viselhető, és azonnal felismerhető, a minősége pedig kiváló. E pompás nappali parfüm képes arra, hogy feltöltse energiával, ha álmosnak érzi magát, és az aromás, fás, fűszeres, virágos jegyek tökéletesen egyensúlyának köszönhetően egész évben használható.

A Ciel (fordítása: égbolt) örökre megragadja azokat a férfiakat, akik szeretik a fa- és tömjén-akkordokkal fűszerezett, aromás luxus illatokat. Érdemes kipróbálni mindenkinek, aki értékelni tudja az igazi minőséget és a parfümgyártás minden lépésében ott rejlő precizitást. A legszigorúbb minőségi szabványok és folyamatok alapján gyártott elragadó illatokon kívül az Amouage márka parfümjei luxus üvegcséik révén is figyelmet keltenek. A Ciel üvegcse elegáns, letisztult, luxusra utaló formavilágával ejt rabul.

Amouage Ciel - az égbolt, a nap és a nyári eső élénkítő luxusillata.

Összetétel

Alap
cédrus, pacsuli, szantálfa, tömjén, vetiverfű
Fej
bergamott, gyöngyvirág, levendula, rózsa
Szív
fahéj, jázmin, kardamon, őszibarack, szerecsendió
Az illat fajtája
aromás, fűszeres

Amouage a márkáról

A fényűző Amouage parfümöket rendkívüli egyediség és teljesen sajátos elegancia jellemzi. A jelenleg Londonban székelő független niche luxusparfüm márka gyökerei egészen a távoli Közel-Keletig nyúlnak vissza.

Az Amouage szülőföldje, azaz az Ománi Szultánság gazdag és sokszínű örökségéből merít ihletet. Az Omán királyi család tagja, Őfelsége Sayyid Hamad bin Al Hamoud Busaid, úgy döntött, hogy újra életre kelti az arab illatok hírnevét, ezért 1983-ban lefektette a márka alapjait. Valódi művészi értékekkel bíró parfümök megalkotását tűzte ki célul. Az Amouage szigorúan csak olyan csúcsminőségű egzotikus alapanyagokat válogat össze, mint az ománi ezüst tömjén, egyedülálló ománi rózsa vagy mirha.

Az Amouage niche parfümök kompozíciói mai napig a parfümvilág fővárosának tartott dél-franciaországi Grasse-ban készülnek, ami a legmagasabb színvonal garanciája. Ezt követően a parfüm előállítása Ománban történik, ahol az alapanyagok áztatása mintegy 2 hónapot vesz igénybe. Végezetül valamennyi Amouage parfüm a legszigorúbb minőség-ellenőrzésen esik át és csomagolása szinte kizárólag kézzel történik.

Értékelés Amouage Ciel

Új értékelés hozzáadása

3.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás