American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oilszakáll puhító olaj

American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil szakáll puhító olaj
American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil szakáll puhító olaj
50 ml
7 090Ft

Kód: ACR1449 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1

Kosárba téve

American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil szakáll puhító olaj
| 1 db | 7 090Ft
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 09. 20.
Személyes átvétel
péntek 2019. 09. 20.

American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil termékleírás

A minőségi American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil borotválkozó készítmény garantálja a napi borotválkozás teljesen sima lefolyását.

Tulajdonságok:

  • segíti a sima és pontos borotválkozást
  • megkönnyíti a borotvakészülék siklását az arcbőrön
  • nyugtatja az arcbőrt

Használata:
A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
olaj

American Crew a márkáról

American Crew - forradalom a férfiak küllemének javulásáért. Az American Crew márka 1994 –ben született, amikor David Raccuglia stylist és fodrász forradalmat kezdeményezett a férfiak küllemének javítása érdekében. Mára már több mint 60 országban forgalmazza a bőrápoló és hajápoló termékeit, melyek kiváló minőségűek és kimondottan hatékonyak.
David Raccuglia a stílus világának egy kiemelkedő személyisége, aki a márkája, az American Crew termékeivel fáradhatatlanul segíti a férfi fodrászok és stylistok munkáját magasabb szintre emelni. A filozófiája, melyért erőfeszítéseket tesz, az a tudat, hogy a férfiak egyre többet foglalkoznak küllemükkel, érdekli őket, hogy hogyan néznek ki életkortól és demográfiai csoporttól függetlenül.
Az American Crew nemcsak lifestyle márka, és nemcsak a szépségszalonokat szolgálja ki. Mérföldkőnek számít a férfiak bőrápolásában, valamint egy vezető márka, mely kifejezetten a férfiaknak lett kialakítva professzionális stylistok igényei szerint. Sikerét az innovációkon és a legújabb stílusok folyamatos követésén alapozza meg. Az American Crew márkát imádják a professzionális fodrászok és hírességek, és éppen ők azok, akik folyamatosan diktálják a férfi divatot.
Az American Crew márka sosem felejtkezik el arról, hogy az ő munkája adja meg a férfiak és a stylistok eszközeit ahhoz, hogy mindennap létre tudják hozni a stílusos, férfias hatást.

Értékelés American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil