American CrewFortifying Serum erősítő szérum

American Crew Fortifying Serum erősítő szérum
American Crew Fortifying Serum erősítő szérum
100 ml

Kód: ACR02171 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás American Crew Fortifying Serum
Tulajdonságok

Az öblítésmentes American Crew Fortifying Serum készítmény minden olyan ápolást megad a hajának, amire szüksége van.

Tulajdonságok:

  • sűrűbbé és erősebbé teszi a hajat
  • megakadályozza a hajvégek szálkásodását
  • javítja a haj szerkezeti minőségét

Használata:
Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Sűrűség és vitalitás, hajdúsító, Töredezett hajvégek megelőzése
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

American Crew a márkáról

American Crew - forradalom a férfiak küllemének javulásáért. Az American Crew márka 1994 –ben született, amikor David Raccuglia stylist és fodrász forradalmat kezdeményezett a férfiak küllemének javítása érdekében. Mára már több mint 60 országban forgalmazza a bőrápoló és hajápoló termékeit, melyek kiváló minőségűek és kimondottan hatékonyak.
David Raccuglia a stílus világának egy kiemelkedő személyisége, aki a márkája, az American Crew termékeivel fáradhatatlanul segíti a férfi fodrászok és stylistok munkáját magasabb szintre emelni. A filozófiája, melyért erőfeszítéseket tesz, az a tudat, hogy a férfiak egyre többet foglalkoznak küllemükkel, érdekli őket, hogy hogyan néznek ki életkortól és demográfiai csoporttól függetlenül.
Az American Crew nemcsak lifestyle márka, és nemcsak a szépségszalonokat szolgálja ki. Mérföldkőnek számít a férfiak bőrápolásában, valamint egy vezető márka, mely kifejezetten a férfiaknak lett kialakítva professzionális stylistok igényei szerint. Sikerét az innovációkon és a legújabb stílusok folyamatos követésén alapozza meg. Az American Crew márkát imádják a professzionális fodrászok és hírességek, és éppen ők azok, akik folyamatosan diktálják a férfi divatot.
Az American Crew márka sosem felejtkezik el arról, hogy az ő munkája adja meg a férfiak és a stylistok eszközeit ahhoz, hogy mindennap létre tudják hozni a stílusos, férfias hatást.

Értékelés American Crew Fortifying Serum