American Crew Styling Fiber modellező gumi erős fixálás

American Crew Styling Fiber modellező gumi erős fixálás
American Crew Styling Fiber modellező gumi erős fixálás
85 g
4 090Ft

4 811,76Ft / 100 g, áfával
Kód: ACR1565 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás American Crew Styling Fiber
Tulajdonságok

Tökéletes fixáció és egyszerű használat. Az American Crew Styling Fiber hajzselé, könnyed, géles textúrájú. Segít vastagabbá tenni hajszálait és igazán dússá teszi frizuráját. Erős, formázható, tartást biztosít, és nagyon természetes, matt hatású. Pár pillanat alatt csodás, hosszantartó frizurát készíthet magának.

Tulajdonságok:

  • textúrát és formát ad a frizurának
  • könnyebbé teszi a hajformázást
  • nem hagy nyomot maga után
  • kellemes, géles textúra
  • extra erős tartás

Használata:
Kis mennyiségű terméket melegítsen fel a tenyerei között és óvatosan fésülje át kezével haját, állítsa be a  frizuráját a kívánt formába. Extra erős hatás érdekében használható nedves hajra is.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, Fény és selymesség, feszesítő
Haj hossza
rövid haj
Rögzítés mértéke
erős fixálás

American Crew a márkáról

American Crew - forradalom a férfiak küllemének javulásáért. Az American Crew márka 1994 –ben született, amikor David Raccuglia stylist és fodrász forradalmat kezdeményezett a férfiak küllemének javítása érdekében. Mára már több mint 60 országban forgalmazza a bőrápoló és hajápoló termékeit, melyek kiváló minőségűek és kimondottan hatékonyak.
David Raccuglia a stílus világának egy kiemelkedő személyisége, aki a márkája, az American Crew termékeivel fáradhatatlanul segíti a férfi fodrászok és stylistok munkáját magasabb szintre emelni. A filozófiája, melyért erőfeszítéseket tesz, az a tudat, hogy a férfiak egyre többet foglalkoznak küllemükkel, érdekli őket, hogy hogyan néznek ki életkortól és demográfiai csoporttól függetlenül.
Az American Crew nemcsak lifestyle márka, és nemcsak a szépségszalonokat szolgálja ki. Mérföldkőnek számít a férfiak bőrápolásában, valamint egy vezető márka, mely kifejezetten a férfiaknak lett kialakítva professzionális stylistok igényei szerint. Sikerét az innovációkon és a legújabb stílusok folyamatos követésén alapozza meg. Az American Crew márkát imádják a professzionális fodrászok és hírességek, és éppen ők azok, akik folyamatosan diktálják a férfi divatot.
Az American Crew márka sosem felejtkezik el arról, hogy az ő munkája adja meg a férfiak és a stylistok eszközeit ahhoz, hogy mindennap létre tudják hozni a stílusos, férfias hatást.

Értékelés American Crew Styling Fiber