American Crew Classic

styling gél erős fixálás

American Crew Classic styling gél erős fixálás
American Crew Classic styling gél erős fixálás
250 ml
6 340Ft

Kód: ACR1560 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Vásároljon hajápoló termékeket olyan márkáktól, mint a TIGI, Sebastian Professional, Revlon Professional vagy American Crew legalább 12 900 Ft értékben és ingyenes hajszárítók vagy hajvasalók közül választhat ajándékként a kosarában.
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 06. 24.
Személyes átvétel
szombat 2019. 06. 22.
American Crew Classic
250 ml | 6 340Ft

American Crew Classic termékleírás

A minőségi American Crew Classic hajzselé pontosan az ön elképzelésének megfelelő formát biztosít a frizurájának.

Tulajdonságok:

  • a kívánt formában fixálja a haját
  • egészséges ragyogást biztosít
  • könnyebbé teszi a hajformázást
  • garantálja a frizura egész napi tartását

Összetétel:

  • alkoholmentes

Használata:
Vigyen fel kis mennyiségű készítményt a nedves hajára és formázza a kívánt formára.

Tulajdonságok

Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés
Konzisztencia
gél

American Crew a márkáról

American Crew - forradalom a férfiak küllemének javulásáért. Az American Crew márka 1994 –ben született, amikor David Raccuglia stylist és fodrász forradalmat kezdeményezett a férfiak küllemének javítása érdekében. Mára már több mint 60 országban forgalmazza a bőrápoló és hajápoló termékeit, melyek kiváló minőségűek és kimondottan hatékonyak.
David Raccuglia a stílus világának egy kiemelkedő személyisége, aki a márkája, az American Crew termékeivel fáradhatatlanul segíti a férfi fodrászok és stylistok munkáját magasabb szintre emelni. A filozófiája, melyért erőfeszítéseket tesz, az a tudat, hogy a férfiak egyre többet foglalkoznak küllemükkel, érdekli őket, hogy hogyan néznek ki életkortól és demográfiai csoporttól függetlenül.
Az American Crew nemcsak lifestyle márka, és nemcsak a szépségszalonokat szolgálja ki. Mérföldkőnek számít a férfiak bőrápolásában, valamint egy vezető márka, mely kifejezetten a férfiaknak lett kialakítva professzionális stylistok igényei szerint. Sikerét az innovációkon és a legújabb stílusok folyamatos követésén alapozza meg. Az American Crew márkát imádják a professzionális fodrászok és hírességek, és éppen ők azok, akik folyamatosan diktálják a férfi divatot.
Az American Crew márka sosem felejtkezik el arról, hogy az ő munkája adja meg a férfiak és a stylistok eszközeit ahhoz, hogy mindennap létre tudják hozni a stílusos, férfias hatást.