American CrewAcumen a fejbőr ápolására uraknak

American Crew Acumen a fejbőr ápolására uraknak
American Crew Acumen a fejbőr ápolására uraknak
100 ml
11 290Ft

11 290,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: ACR02132 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 10. 21.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 10. 21.

Leírás American Crew Acumen
Tulajdonságok

Az öblítésmentes American Crew Acumen készítmény minden olyan ápolást megad a hajának, amire szüksége van.

Tulajdonságok:

  • regeneráló hatású
  • aktiválja a haj gyökerek tevékenységét
  • a készítmény kifejezetten a férfiak számára került kifejlesztésre

Használata:
Vigye fel a megmosott, törölköző száraz hajára. Alaposan masszírozza át és ne öblítse le. Ezt követően formázza a haját a megszokott módon.

Tulajdonságok

Konzisztencia
emulzió
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Nyugtatás, revitalizáció, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

American Crew a márkáról

American Crew - forradalom a férfiak küllemének javulásáért. Az American Crew márka 1994 –ben született, amikor David Raccuglia stylist és fodrász forradalmat kezdeményezett a férfiak küllemének javítása érdekében. Mára már több mint 60 országban forgalmazza a bőrápoló és hajápoló termékeit, melyek kiváló minőségűek és kimondottan hatékonyak.
David Raccuglia a stílus világának egy kiemelkedő személyisége, aki a márkája, az American Crew termékeivel fáradhatatlanul segíti a férfi fodrászok és stylistok munkáját magasabb szintre emelni. A filozófiája, melyért erőfeszítéseket tesz, az a tudat, hogy a férfiak egyre többet foglalkoznak küllemükkel, érdekli őket, hogy hogyan néznek ki életkortól és demográfiai csoporttól függetlenül.
Az American Crew nemcsak lifestyle márka, és nemcsak a szépségszalonokat szolgálja ki. Mérföldkőnek számít a férfiak bőrápolásában, valamint egy vezető márka, mely kifejezetten a férfiaknak lett kialakítva professzionális stylistok igényei szerint. Sikerét az innovációkon és a legújabb stílusok folyamatos követésén alapozza meg. Az American Crew márkát imádják a professzionális fodrászok és hírességek, és éppen ők azok, akik folyamatosan diktálják a férfi divatot.
Az American Crew márka sosem felejtkezik el arról, hogy az ő munkája adja meg a férfiak és a stylistok eszközeit ahhoz, hogy mindennap létre tudják hozni a stílusos, férfias hatást.

Értékelés American Crew Acumen