Alyssa AshleyAshley Fizzy Eau de Toilette hölgyeknek

Alyssa Ashley Ashley Fizzy Eau de Toilette hölgyeknek
Alyssa Ashley Ashley Fizzy Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
11 600Ft

Spóroljon 10%
100 ml
10 440Ft

Raktáron | 10 440,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ALY0003
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A nőkben rejtőző finomság és erő kombinációja immár formát öltött az illatok világában. Az Alyssa Ashley Ashley Fizzy eau de toilette megengedi, hogy minden oldalról megnyilvánuljon a személyisége és tökéletesen kiegészíti egyedülálló kisugárzását.

  • virágos illat
  • gyümölcsös illat
  • a kihívásoktól nem félő, kötetlen nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • különleges alkalmakra való illat

Teljes összetevőlista

BERGAMOTTE, YLANG YLANG, ORANGENBLÜTE, FREESIE, JASMIN, ROSE, VANILLE, AMBER. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
koriander, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, gólyaorr, gyöngyvirág, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, benzoin, vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos

Alyssa Ashley parfümök | Alyssa Ashley - Az Alyssa Ashley parfüm márka USA - ban született a hatvanas években, vagyis abban az időben, amikor tipikus változások voltak tapasztalhatóak a zene, divat és parfümök világában. Az egyik legötletesebb parfüm közé tartozik éppen az Alyssa Ashley parfüm, mely kifejezi a hippi generáció szabad lelkületét. Maga a márka a tehetséges festő, a modern művészetek mesterének legkisebb lányáról lett elnevezve. Az Alysha becenevet a szőke hajáról kapta. Az Alyssa Ashley parfümök az akkori időkben újítónak számítottak és eltérőek voltak azoktól, melyek éppen divatosak voltak. Mind a mai napig a fiatal korosztálynak készülnek. Az Alyssa Ashley márka folyamatosan nő, a mindig bővülő kínálat újabb és újabb termékekkel jelenik meg a legjobban összeválogatott összetevőkből. Az Alyssa Ashley üvegcsék és a csomagolása, melyet a művész megtervezett, már magában a modern művészet kifejezésének tekinthetőek.