Altermed Salvena

szájspray a friss leheletért

Altermed Salvena szájspray a friss leheletért
Altermed Salvena szájspray a friss leheletért
Altermed Salvena szájspray a friss leheletért
20 ml
1 260Ft

Kód: ALT2735 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 26., péntek
Személyes átvétel
2018. 10. 26., péntek
Altermed Salvena
20 ml | 1 260Ft

Altermed Salvena kozmetika leírása

A minőségi Altermed Salvena szájspray a lehelet gyors felfrissítésének nélkülözhetetlen eszköze.

Tulajdonságok:

  • gyorsan és intenzíven frissíti fel a leheletet
  • segít megőrizni a szájüreg egészséges környezetét

Használata:
Használja szükség szerint

Altermed a márkáról

Az Altermed márka a belgiumi székhelyű Omega-Pharma multinacionális vállalatcsoport portfóliójába tartozik. Elsősorban orvosi kozmetikai termékeket készít, de gazdag kínálatában minőségi gyógyszerek, étrend-kiegészítők és más érdekes termékek is találhatók.
Az Omega-Pharma nagy hangsúlyt helyez a kutatásra és az innovációra. Saját high-tech laboratóriummal rendelkezik és Európa-szerte több jelentős tudományos intézménnyel működik együtt. Ennek köszönhetően számos szabadalmat és rangos díjat tudhat magáénak.
Az Altermed márkájú termékek bevált összetevőket, így panthenolt, aloe verát, shea vajat és avokádó olajat tartalmaznak. Külön említést érdemel a kisgyermekek érzékeny bőrének ápolására szolgáló Baby sorozat.
Valamennyi Altermed készítményt szigorú klinikai tesztelésnek vetik alá. Közös jellemzőjük a nagy hatásfok és a kedvező ár. Ez az oka annak, hogy a fogyasztók körében egyre növekvő népszerűségre tesznek szert. Próbálja ki ön is a termékeket! Az Altermed márka mindenkinek elnyeri tetszését, aki a szépség mellett egészségre is vágyik, akinek kisbabája van, most várja azt, vagy valamilyen bőrgyógyászati problémától szenved.