Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling

haj kifújását meggyorsító védőkrém dúsabb hatásért

Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling haj kifújását meggyorsító védőkrém dúsabb hatásért
Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling haj kifújását meggyorsító védőkrém dúsabb hatásért
Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling haj kifújását meggyorsító védőkrém dúsabb hatásért
Blow-Dry Cream 150 ml
3 790Ft

Kód: ALF01447 | 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 04. 24.
Személyes átvétel
szerda 2019. 04. 24.
Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling
Blow-Dry Cream 150 ml | 3 790Ft

Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling kozmetika leírása

A haj hőkezelésére során alkalmazandó Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling készítmény hatékony védelmet nyújt a hőhatás okozta károsodással szemben.

Tulajdonságok:

  • a haj hőkezelése során hatékony védelmet nyújt
  • kisimítja a hajszálakat
  • megnöveli a haj volumenét
  • könnyebbé teszi a hajformázást

Használata:
Vigye fel a megmosott haj tövére és teljes hosszában, majd fésülje át a hajat. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Hatás
Hajdúsítás, Hővédelem (hajszárító, hajsütővas, hajvasaló)
Konzisztencia
krém

Alfaparf Milano a márkáról

Alfaparf Milano kozmetika | Alfaparf Milano - szakértelem és olasz stílus a hajápolásban. Az Alfaparf Milano egy vezető olasz professzionális hajápolási márka. Már 30 éve fejleszt hajápolási, styling készítményeket és hajfestékeket, együttműködve a világ vezető fodrászaival és szépségszalonjaival. Minden termék mögött a legfejlettebb technológia, valamint a piac, a hajszakemberek és az összes többi ügyfél igényeinek mély ismerete áll.
A hosszú távú kutatás és tanúsított innovációk révén az Alfaparf Milano márka minden termékét a legmagasabb minőség jellemzi. Elnevezésében a világ egyik legnagyobb divatfővárosának neve szerepel, ezzel az Alfaparf Milano márka egyben garancia a legforróbb trendek követésére is.
Az Alfaparf Milano az Alfaparf része, amely egy nemzetközi konszern a legmagasabb szintű kozmetika terén, és az olasz stílussal és kreativitással fémjelzett ihletését az egész világra kiterjesztette. Európától Ázsiáig fogyasztók millióinak nyújt azonnal látható és hosszan tartó, luxus hajápolást, minden hajtípushoz. E márka legmodernebb és legfejlettebb styling termékeit négy kontinens professzionális fodrászai használják.
Amennyiben minőségi hajápolást és modern, olasz stílusú frizurát szeretne, az Alfaparf Milano samponok, balzsamok, regeneráló maszkok, regeneráló szérumok, styling gélek, lakkok, viaszok és egyéb termékek közül nyugodtan választhat, melyek haja minden szükségletéhez igazodnak.
Az Alfaparf Milano mindennap erőfeszítéseket tesz arra, hogy haja mindenből csak a legjobbat kapja. Együttműködve a világ minden tájának hajszakembereivel. Büszkén és szenvedéllyel...