Alfaparf MilanoSemi di Lino Reconstruction for Damaged Hair ajándékszett (sérült, vegyileg kezelt hajra)

Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair ajándékszett (sérült, vegyileg kezelt hajra)
Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair ajándékszett (sérült, vegyileg kezelt hajra)
ajándékszett (sérült, vegyileg kezelt hajra)

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ALF02209

Semi di Lino Sublime Cristalli olaj a fénylő és selymes hajért 15 ml + Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair sampon a sérült hajra 250 ml + Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair maszk a károsult hajra 200 ml

Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű Alfaparf MilanoSemi di Lino Reconstructionfor Damaged Hair kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Semi di Lino Sublime Cristalli olaj a fénylő és selymes hajért 15 ml
  • Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair sampon a sérült hajra 250 ml
  • Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair maszk a károsult hajra 200 ml

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • komplett ápolás a haja szépségéért
  • sérült hajra

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Az olaj típusa
olajok keveréke
Hatás
Hidratálás, Fény és selymesség, regenerálás, Táplálás
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
károsult haj

Alfaparf Milano kozmetika | Alfaparf Milano - szakértelem és olasz stílus a hajápolásban. Az Alfaparf Milano egy vezető olasz professzionális hajápolási márka. Már 30 éve fejleszt hajápolási, styling készítményeket és hajfestékeket, együttműködve a világ vezető fodrászaival és szépségszalonjaival. Minden termék mögött a legfejlettebb technológia, valamint a piac, a hajszakemberek és az összes többi ügyfél igényeinek mély ismerete áll.
A hosszú távú kutatás és tanúsított innovációk révén az Alfaparf Milano márka minden termékét a legmagasabb minőség jellemzi. Elnevezésében a világ egyik legnagyobb divatfővárosának neve szerepel, ezzel az Alfaparf Milano márka egyben garancia a legforróbb trendek követésére is.
Az Alfaparf Milano az Alfaparf része, amely egy nemzetközi konszern a legmagasabb szintű kozmetika terén, és az olasz stílussal és kreativitással fémjelzett ihletését az egész világra kiterjesztette. Európától Ázsiáig fogyasztók millióinak nyújt azonnal látható és hosszan tartó, luxus hajápolást, minden hajtípushoz. E márka legmodernebb és legfejlettebb styling termékeit négy kontinens professzionális fodrászai használják.
Amennyiben minőségi hajápolást és modern, olasz stílusú frizurát szeretne, az Alfaparf Milano samponok, balzsamok, regeneráló maszkok, regeneráló szérumok, styling gélek, lakkok, viaszok és egyéb termékek közül nyugodtan választhat, melyek haja minden szükségletéhez igazodnak.
Az Alfaparf Milano mindennap erőfeszítéseket tesz arra, hogy haja mindenből csak a legjobbat kapja. Együttműködve a világ minden tájának hajszakembereivel. Büszkén és szenvedéllyel...