Alfaparf MilanoRevolution Pastel pasztell színű hajfesték

Alfaparf Milano Revolution Pastel pasztell színű hajfesték
Alfaparf Milano Revolution Pastel pasztell színű hajfesték
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
3 890Ft

Spóroljon 10%
3 500Ft
3 888,89Ft / 100 ml, áfával
PASTEL VIOLET 90 ml
Kód: ALF02028 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen Alfaparf Milano terméket, és mi álljuk a postaköltséget.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás Alfaparf Milano Revolution Pastel
Tulajdonságok

A minőségi Alfaparf Milano Revolution Pastel hajfesték intenzív árnyalatot és ragyogó fényt ad a hajának.

Tulajdonságok:

  • sokáig kitart
  • professzionális használatra
  • megbízhatóan színezi a hajat

Használata:
Kizárólag professzionális használatra.

Fontos figyelmeztetések

Tartsa be a használati útmutató előírásait. Csak szakipari használatra. Allergiás reakciót váltahat ki. Irritált vagy sérült bőrön ne alkalmazza. Nem alkalmazható hámló, irritált bőrön. Szembe kerülése esetén azonnal bő vízzel öblítse ki és forduljon orvoshoz. Figyelmeztetés:

Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használjon védőkesztyűt. Használat után a hajat alaposan öblítsük le.

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Használat
Profi hajfestékek
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Szín
lila

Alfaparf Milano a márkáról

Alfaparf Milano kozmetika | Alfaparf Milano - szakértelem és olasz stílus a hajápolásban. Az Alfaparf Milano egy vezető olasz professzionális hajápolási márka. Már 30 éve fejleszt hajápolási, styling készítményeket és hajfestékeket, együttműködve a világ vezető fodrászaival és szépségszalonjaival. Minden termék mögött a legfejlettebb technológia, valamint a piac, a hajszakemberek és az összes többi ügyfél igényeinek mély ismerete áll.
A hosszú távú kutatás és tanúsított innovációk révén az Alfaparf Milano márka minden termékét a legmagasabb minőség jellemzi. Elnevezésében a világ egyik legnagyobb divatfővárosának neve szerepel, ezzel az Alfaparf Milano márka egyben garancia a legforróbb trendek követésére is.
Az Alfaparf Milano az Alfaparf része, amely egy nemzetközi konszern a legmagasabb szintű kozmetika terén, és az olasz stílussal és kreativitással fémjelzett ihletését az egész világra kiterjesztette. Európától Ázsiáig fogyasztók millióinak nyújt azonnal látható és hosszan tartó, luxus hajápolást, minden hajtípushoz. E márka legmodernebb és legfejlettebb styling termékeit négy kontinens professzionális fodrászai használják.
Amennyiben minőségi hajápolást és modern, olasz stílusú frizurát szeretne, az Alfaparf Milano samponok, balzsamok, regeneráló maszkok, regeneráló szérumok, styling gélek, lakkok, viaszok és egyéb termékek közül nyugodtan választhat, melyek haja minden szükségletéhez igazodnak.
Az Alfaparf Milano mindennap erőfeszítéseket tesz arra, hogy haja mindenből csak a legjobbat kapja. Együttműködve a világ minden tájának hajszakembereivel. Büszkén és szenvedéllyel...

Értékelés Alfaparf Milano Revolution Pastel